Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul din Drumul Taberei. Mario a murit nevinovat, ucis de un șofer băut și drogat. Abia împlinise 22 de ani

Tragedie în Capitală. Un şofer beat şi drogat cu amfetamină a lovit în plin un motociclist. Tânărul de 22 de ani, care abia îşi serbase ziua de naştere, şi-a pierdut viaţa pe loc. Vinovatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă şi, conform legii Anastasia, va ajunge la închisoare. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 13.10.2023, 19:52

Vezi și

Accidentul a avut loc în Sectorul 6. Motociclistul Mario circula regulamentar pe Bulevardul Drumul Taberei, iar la un moment dat, o maşină i-a tăiat calea de pe un drum secundar. Era prea târziu să mai evite autoturismul şi s-a izbit puternic de uşa din spate. Şoferul vinovat ar fi trebuit să cedeze trecerea, însă a ignorat semnele de circulaţie, potrivit unor surse.

ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul din Drumul Taberei

Martori: Eram pe cealaltă parte, aveam o cască în ureche şi, totuşi, am auzit cât de tare a fost incidentul.

- Eu stau in zona, nu m-as fi asteptat sa se intample asa ceva aici.

Motociclistul a murit pe loc. Tânărul împlinise 22 de ani luna trecută şi abia îşi luase carnetul. La aflarea veştii, a venit şi mama lui să vadă ce s-a întâmplat.

Şoferul vinovat, în vârstă de 52 de ani, a fost suprins să audă de nenorocirea pe care a provocat-o. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu aparatele etilotest şi drugtest, iar rezultatele au ieşit pozitive. Bărbatul consumase amfetamină şi avea o alcoolemie de 0,68 la mie în aerul pur expirat. A fost dus la spital pentru probe de sânge şi reţinut pentru 24 e ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul din Drumul Taberei. Mario a murit nevinovat, ucis de un șofer băut și drogat. Abia împlinise 22 de ani