Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei

Incident şocant la Suceava: o angajată DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare şi lovituri la cap, după ce un copac tăiat de angajaţii Primăriei a căzut peste ea. Zona unde se făceau lucrări nu era împrejmuită, iar femeia vorbea la telefon şi nu era atentă. Inspectoratul Teritorial de Muncă, dar şI Poliţia au deschis anchete. 

de Angela Bertea

la 02.10.2024 , 19:26

Femeia de 47 de ani este şef de birou la un centru de asistenţă socială din Gura Humorului şi venise la sediul central DGASPC Suceava să aducă acte. "A fost dirijată să treacă pe iarbă când a venit, a stat un pic în sediu, la întoarcere a venit direct pe alee. A fost atenţionată, erau doi angajaţi ai Direcţiei acolo, au strigat la dumneaei, nu a auzit", povesteşte Marian Andronache, directorul Domeniului Public, Primăria Suceava.

Strivită de un copac, în Suceava

La plecare, femeia vorbea la telefon şi nu era atentă. În loc să o ia pe iarbă, a mers pe alee. Bărbatul cu drujba nu a văzut nici el că trece cineva prin zonă şi şi-a continuat treaba. Aşa se face că arborele tăiat de muncitori a căzut peste femeie.

Vezi și
  • Angajat: Nu eram niciunul în copac, domne. Eram toţi jos, aici. 
  • Reporter: Şi doamna?
  • Angajat: Cine ştie? Nu a văzut nimeni nimic că eram aici după maşină, încărcam. 
Pe acelaşi subiect

"Eu m-am întâlnit cu colega mea pe holuri, am discutat cu ea chiar cu vreo 10 minute înainte. Se grăbea să plece la o primărie şi apoi am auzit că s-a întâmplat nenorocirea", spune Nicoleta Daneliuc, purtătorul de cuvânt DGASPC Suceava.

Medicii au reuşit să-i salveze piciorul

Asistenta socială a fost preluată de salvare în stare critică. A intrat direct în sala de operaţie unde cinci medici au reuşit să-i salveze piciorul strivit. O să mai aibă nevoie de multe zile de tratament pentru că a suferit răni grave.

"Traumatism cranio-cerebral, cu contuzie cerbrală, cu hemoragie, cu multiple fracturi la nivelul coastelor şi membrelor inferioare. În şoc post traumatic", a declarat Liviu Cîrlan, șef UPU Suceava.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vor să stabilească dacă zona a fost asigurată corespunzător. Imediat după incident, angajaţi ai domeniului public ai Primăriei Suceava au întins benzi pentru semnalizarea lucrărilor. Aleea ar fi fost închisă încă de dimineaţă şi semnalată cu jaloane pentru a bloca accesul auto.

Şi inspectorii ITM vor deschide o anchetă pentru că femeia se afla în timpul programului şi este considerat accident de muncă.  

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei