Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. 5 tineri au plonjat cu maşina în râu, iar un adolescent a murit. Pasagerii, salvaţi în ultima clipă de martori

Accident cumplit în Vaslui. Un adolescent de 17 ani a murit, iar alţi patru au ajuns la spital după ce au plonjat cu maşina într-un rău. Băuţi, cei cinci s-au urcat în maşină, iar şoferul a pierdut controlul într-o curbă. Niciunul dintre răniţi n-ar fi avut nicio şansă dacă prin zonă n-ar fi trecut nişte tineri, care i-au ajutat. 

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 19:32

Vezi și

Sunt imagini dramatice filmate la scurt timp după nenorocire. Cu mâinile goale, bâjbâind prin întuneric, câţiva tineri încearcă să-i salveze pe cei cinci bărbaţi căzuţi în apă. Salvatorii de ocazie sunt într-o misiune contracronometru. Pentru răniţi, orice secundă câştigată e o şansă la viaţă.

Martor: Maşina e într-un râu! Maşina e într-un râu! Doi sunt în maşină, doi lângă!

Cei 5 tineri băuseră peste măsură

E deznodământul unei seri înecate în alcool. Cei cinci tineri, dintre care cel mai mic de doar 17 ani, ar fi petrecut peste măsură într-un bar din satul Oprişiţa. Ameţiţi de băutură, s-au urcat în maşină şi au plecat spre casă. Doar că, într-o curbă, şoferul de 27 de ani n-a mai reuşit să ţină drumul drept şi au ajuns într-un râu.

Pe acelaşi subiect

Martor: Pe unul care era în apă l-am resuscitat. Dacă nu erau beţi, nu se întâmpla nimic.

Martor: Am văzut un băiat care spunea: Ajutor, mi-am pierdut telefonul. Am făcut un accident. Şoferul ţipa că îl doare coloana. Toată lumea era băută.

Martor: Dacă nu îi vedeam, erau toţi morţi.

Norocul lor a fost că câţiva tineri i-au văzut. N-au stat o clipă pe gânduri. Au coborât din maşină şi au început să-i caute orbeşte. Maşina era deja scufundată aproape jumătate în apa adâncă. Unul dintre tineri era inconştient, în vreme ce alţi doi pasageri abia se mai mişcau. Şoferul, de pe margine, se văita din cauza rănilor. Prezenţa de spirit a salvatorilor a făcut diferenţa.

Martor: Băiatul care era afară a spus foarte clar că s-au urcat toţi beţi în maşină.

Martor: Mergeau cu multă viteză. Dacă nu eram noi, maşina stătea până dimineaţa. Nu e niciun bec.

Toţi cinci au ajuns de urgenţă la spital

Din păcate, tânărul de 17 ani, scos din apă de martori, a murit în braţele medicilor.

Carmen Piseru-UPU Vaslui: Un pacient este trimis la Clinica de Chirurgie toracică de la Iasi, doi pacienţi sunt internaţi pe ortopedie. Şi un pacient a fost internat pe chirugie generală pt supraveghere. Şansele lor sunt bune, ne pare rău pt tânărul de 17 pentru care nu s-a putut face nimic.

Poliţiştii au deschis o anchetă. Şoferul avea o alcoolemie de 0.44 miligrame alcool pe litru în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. 5 tineri au plonjat cu maşina în râu, iar un adolescent a murit. Pasagerii, salvaţi în ultima clipă de martori