Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a petrecut accidentul cumplit de la Căldăruşanca. Un bebeluș de 8 luni nu a avut nicio șansă

Tragedie cumplită pentru o familie din Buzău. Maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer grăbit din Bucureşti. Impactul a fost teribil. Copilul, un bebeluş opt luni, n-a supravieţuit loviturilor. Asta deşi era în scaunul special. Nici şoferul vinovat n-a mai putut fi salvat. A fost activat Planul Roşu de intervenţie şi în ajutorul victimelor a venit şi elicopterul SMURD.

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 19:27

Vezi și

Martor: Păi tu depăşeşti în ultimul moment?

Şoferul vinovat a murit pe loc. În autoturismul lovit era o familie întreagă - părinţii, un bebeluş de opt luni şi bunica. Se întorceau din concediul petrecut în Bulgaria. Pentru ei, viaţa nu va mai fi niciodată la fel. Deşi băieţelul era aşezat în scaunul special, loviturile cumplite i-au fost fatale. Copilaşul cu ochi mari şi zâmbet până la urechi n-a supravieţuit.

A fost activat planul roşu de intervenţie, după accidentul din Buzău

Ambulanţe şi pompieri din Buzău şi Urziceni au ajuns de urgenţă. A urmat o luptă contra cronometru pentru salvarea celorlalţi.

Pe acelaşi subiect

Popa Ionela Roxana, purtător de cuvânt ISU Ialomița: Două victime au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar a treia victimă a fost preluată de elicopterul SMURD.

Vecinii descriu cu durere familia implicată în accident.

"Oameni liniştiţi, tineri, de doi ani căsătoriţi"

"A venit nenorocirea peste ei. E ceva de groază"

"Un copil nevinovat care ar fi trebuit să trăiască, să crească, să se bucure părinţii de el"

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi vor stabili cum s-a întâmplat tragedia exact. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a petrecut accidentul cumplit de la Căldăruşanca. Un bebeluș de 8 luni nu a avut nicio șansă