Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul de tramvai din Capitală, când un bărbat a fost lovit în plin. Omul nu a conştientizat nicio clipă pericolul

Scene terifiante pe un bulevard circulat din Capitală. O cameră montată pe bordul unei maşini a surprins momentul în care un bărbat este lovit de tramvai. Omul era grăbit să traverseze printr-un loc nepermis şi a sărit brusc în faţa tramvaiului. Vă avertizez că imaginile au puternic impact emoţional!

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.10.2021, 19:29

Vezi și

Calea Văcăreşti. 18 şi 30 de minute, o oră cu trafic intens. Pe o ploaie măruntă, un bărbat aleargă printre maşinile oprite la semafor şi sare gardul de fier care desparte liniile de tramvai.

Are o glugă pe cap şi se uită în jos. Vatmanul claxonează insistent, dar bărbatul nu este atent. Într o clipă e spulberat. Accidentul s-a petrecut la câţiva metri de o trecere de pietoni. 

Victima şi vatmanul aveau aceeaşi vârstă

Bogdan Dinu, reporter Observator: Acesta este locul în care bărbatul de 47 de ani a fost lovit de tramvai. A încercat să traverseze strada trecând printre gardurile separatoare, însă vatmanul l-a văzut mult prea târziu şi nu a mai apucat să frâneze.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar a fost găsit în stare gravă de echipajul de ambulanţă. A fost intubat şi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Medicii spun că este în comă. Victima şi vatmanul au aceeaşi vârstă, 47 de ani. 

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Tramvaiele au fost blocate mai bine de o oră în zonă, iar călătorii au fost preluaţi de autobuze. După accident, poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul de tramvai din Capitală, când un bărbat a fost lovit în plin. Omul nu a conştientizat nicio clipă pericolul