Antena Meniu Search
x

Video Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, "certat" de un martor furios, după accidentul în care a murit o fetiță

Poliţistul care joi a accidentat mortal o minoră şi a rănit o alta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul este zero, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ofițerul a fost "certat" de un cetățean furios, imediat după anunțarea primelor concluzii din anchetă. "Este un afront, dacă ne jigniți în felul ăsta nu vă putem lăsa să vorbiți pentru că nu reprezentați nimic", a tunat individul, convins că girofarurile autospecialei au fost aprinse după accident și că Poliția Capitalei nu prezintă faptele așa cum au fost.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 18:26

Vezi și

"În cadrul anchetei se va stabili în ce direcţie se deplasa, dacă se foloseau sau nu se foloseau semnale luminoase, acustice, care era misiunea în care era angrenat poliţistul. Urmează să se stabilească cine a chemat ambulanţa, cert este că aceasta a venit foarte repede", a spus Sarca. Ea a precizat că în maşină se afla doar poliţistul respectiv la momentul producerii accidentului.

VIDEO: Momentul în care maşina de poliţie loveşte mortal o fetiţă pe o trecere de pietoni din Bucureştii Noi

"Sunt date de anchetă, vor fi audiaţi martori. Persoanele care au cunoştinţă - fie că au văzut, că au auzit, că au mijloace prin care au filmat, toate vor fi analizate în cadrul dosarului", a mai declarat Sarca.

Accidentul în care a murit o fetiță de 11 ani s-a petrecut în Sectorul 1 din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

"Agentul de poliţie aflat la volan, poliţist încadrat în anul 2017, a surprins şi accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. (...) Una dintre minore a fost transportată la spital, cea de a doua, în pofida eforturilor medicale, a fost declarată decedată", anunţa Biroul de presă al DGPMB.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcţiune, transmite AGERPRES. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Un bărbat s-a enervat pe purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei

"De ce permiteți doamnă să aprindă girofarurile după accident? Să stingă girofarurile așa cum au fost la momentul accidentului. Dumneavoastră cu puterea pe care o aveți ar trebui să spuneți să oprească girofarurile care ard pe mașina accidentată, că nu au ars. Erau închise. Cine a venit la fața locului a aprins, să stingă sărăciile alea de girofaruri. Este un afront, dacă ne jigniți în felul ăsta nu vă putem lăsa să vorbiți pentru că nu reprezentați nimic. Pentru că nu aveți puterea și tăria de a prezenta lucrurile așa cum sunt. Mașina a venit în viteză fără girofaruri și acum este cu girofarurile aprinse", i-a spus un bărbat comisarului-șef de Poliție Diana Sarca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, "certat" de un martor furios, după accidentul în care a murit o fetiță