Antena Meniu Search
x

Video "Are acul la 190 km/h! A murit și cel din căruță, și șoferul". Tragedie în Ilfov, după un accident înfiorător între Tunari și Balotești

Tragedie noaptea trecută în județul Ilfov. Un şofer în vârstă de 34 de ani s-a izbit cu maşina de o  căruţă care se deplasa din direcția Tunari către Balotești. În urma impactului, atât șoferul, cât și bărbatul de 58 de ani din căruță și-au pierdut viața pe loc. În mașină se mai aflau și doi pasageri care au fost răniți. Atenţie! Imaginile și informațiile care urmează au un puternic impact emoțional. 

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 18:27

Vezi și

Tragedia s-a produs în jurul orei 23:00 în apropierea localității Dimieni din Ilfov.  

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: Un bărbat a condus un autoturism din direcția Tunari către Balotești, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se afla conducătorul acestuia. Din impact a rezultat decesul a două persoane, precum și rănirea celor doi pasageri din auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Accident mortal în Ilfov, între Tunari și Balotești. "A murit și cel din căruță, și șoferul, amândoi au murit"

Martorii spun că acul mașinii s-ar fi oprit la 190 km/h.  

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe câmp, iar șoferul a decedat pe loc. Viteza excesivă și vizibilitatea redusă au condus la această tragedie. Ceilalţi doi răniţi au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoşi din maşină. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martor: A murit și cel din căruță, și șoferul, amândoi au murit. Pasagerii din mașină n-au murit, ăia sunt loviți. Unul nu poate să vorbească, e lovit la cap, și celălalt e zgâriat și speriat. Șoferul cu viteză foarte mare. Are acul la 190 km/h, are acul limitat rămas.  

Reporter: Căruța era semnalizată?

Martor: Are semne pe ea. Uitați-vă pe scânduri, are semnale. 

Nici calul de la căruţă nu a supravieţuit impactului extrem de violent. În prezent polițiștii desfășoară o anchetă pentru a a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Are acul la 190 km/h! A murit și cel din căruță, și șoferul". Tragedie în Ilfov, după un accident înfiorător între Tunari și Balotești