Antena Meniu Search
x

Video Argeşeanul care și-a ucis soția "de plăcere" era gelos pe fiul lui. Îl bănuia pe tânăr că are o relaţie incestuoasă cu mama lui

O femeie de 64 de ani, din Argeş, a fost ucisă de soţul ei. Erau căsătoriţi de 44 de ani, timp în care a avut de îndurat crizele de gelozie şi bătăile bărbatului. Depusese recent plângere împotriva lui, însă şi-a retras-o. Un lucru care se întâmplă des, spun psihologii. Presate de societate, tocmai victimele ajung să se simtă vinovate. După ce a fost reţinut, ucigaşul a avut o declaraţie şocantă: a ucis... de plăcere. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.07.2021, 08:19

Vezi și

De ce v-aţi omorât soţia? Ce-aţi avut cu ea?

"De plăcere!"

Nu vă pare rău?

"Nu!"

Pe acelaşi subiect

Oamenii din Poienarii de Argeş spun că bărbatul de 68 de ani a fost toată viaţa gelos. Acum, individul suspecta o relaţie incestuoasă între soţie şi unul dintre fiii lor. Tânărul venise din străinătate să renoveze casa părintească şi să aibă grijă de ei. "Când m-am trezit, la 6.30, am găsit-o moartă acolo, în prorpia locuinţă. Nu am auzit nimic. Bine, ei s-au certat ieri toată ziua...", a declarat Cristian Manea, fiul victimei.

Fiul povesteşte că tatăl său devenise mai agresiv ca de obicei după ce fusese operat la coloană.

Nouă, ştiţi ce ne-a spus, că mama ar fi avut o relaţie cu dumneavoastră. 

"Aşa bănuia el, dar el numai iluzii avea în cap. Mintea lui nu-i mai judecata. Asta e!"

Argeşeanul s-a ascuns în podul fânarului, după ce şi-a omorât soţia

După ce şi-a înjunghiat soţia, bărbatul de 68 de ani s-a ascuns în podul fânarului. A fost însă prins repede de poliţişti.

Nu vă pare deloc rău?

"Nu! Mi-am făcut o plăcere!"

Aţi iubit-o?

"Nu!"

Anul trecut, femeia a depus plângere împotriva bărbatului. Însă l-a iertat din nou, aşa că poliţiştii n-au mai avut ce să facă. "Simţindu-se, probabil, vinovată, trăire emoţională f cunoscută în rol de victimă, vinovăţia, expusă social, fiindu-i teamă de critica societăţii", explică psihologul Codruţa Drăgan.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pentru omor şi riscă să stea după gratii până la 25 de ani. 

Un alt fiu al său urma să ajungă acasă, din Italia, ca să facă nuntă. Din păcate, va veni acum să-și îngroape mama. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Argeşeanul care și-a ucis soția "de plăcere" era gelos pe fiul lui. Îl bănuia pe tânăr că are o relaţie incestuoasă cu mama lui