Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ASASINAT în Alba Iulia! Au dat buzna peste ei în casă, au ucis o femeie, iar pe fiul ei l-au lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE (VIDEO)

O femeie a fost omorâtă, noaptea trecută, iar fiul acesteia se află în comă, după ce persoane necunoscute au pătruns în locuința acestora aflată în cartierul Partoș din Alba Iulia.

de Redactia Observator

la 16.07.2017 , 13:20

UPDATE ora 16:00 - Potrivit unor surse, femeia în vârstă de aproximativ 80 de ani se numea Cornelia Drâmbărean și a fost găsită fără viață, în grădina locuinței aflată pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș al municipiului Alba Iulia, lângă pasarela peste calea ferată.

Aceasta ar fi fost găsită cu mai multe lovituri la nivelul feței.

Fapta a fost semnalată sâmbătă dimineața, în jurul orei 8.00, de o rudă care a alertat poliția după ce nu a mai putut lua legătura cu familia și ușa locuinței era încuiată.

Articolul continuă după reclamă

Vecinii spun că faptele s-ar fi petrecut vineri seara, în curtea locuinței. Bărbatul s-ar fi refugiat de atacatori în casă și s-ar fi ascuns în baie, unde a fost găsit sâmbătă dimineața de echipele de intervenție alertate de rude.

Ştirea iniţială:

O femeie a fost omorâtă, noaptea trecută, iar fiul acesteia se află în comă, după ce persoane necunoscute au pătruns în locuința acestora aflată în cartierul Partoș din Alba Iulia.

Din primele informații se pare că pompierii au fost nevoiți să spargă ușa locuinței pentru a intra în casă. Fiul femeii, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, inginer constructor, a fost găsit în baie, într-o baltă de sânge. El a fost transportat la spital, în comă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fața locului se află polițiști, criminaliști, procurori, inclusiv șeful IPJ Alba și se investighează cazul, scrie alba24.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a confirmat că este vorba despre o moarte suspectă. Cazul a fost preluat de procurorii criminaliști.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

DURERE FĂRĂ MARGINI! Adrian, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag, CONDUS PE ULTIMUL DRUM. "S-au scuturat toți trandafirii..." (GALERIE FOTO + VIDEO)

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)

VIOL transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi ABUZEAZĂ SEXUAL o adolescentă, zeci de mii de oameni privesc oroarea ÎN DIRECT

REACŢII INCREDIBILE! Ce spun enoriaşii după ce Patriarhia a confirmat că preotul surprins făcând SEX cu un seminarist este chiar Episcopul Huşilor (VIDEO)

JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputință..." (GALERIE FOTO+VIDEO)​

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

Bloc turn cu 36 de etaje, ÎN FLĂCĂRI! Sunt cel puţin trei MORŢI şi 12 RĂNIŢI. Clădirea nu are sistem automat de stingere a incendiilor (VIDEO)

Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în această dimineaţă, în Bacău! Un bărbat a MURIT, soţia şi copilul sunt ÎN STARE CRITICĂ​

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » ASASINAT în Alba Iulia! Au dat buzna peste ei în casă, au ucis o femeie, iar pe fiul ei l-au lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE (VIDEO)