Antena Meniu Search
x

Asasinii afaceristului împușcat în Vrancea au lăsat o avere în mașina victimei. Ipoteza anchetatorilor

De peste două zile, doi asasini înarmaţi sunt în libertate. Poliţia Română nu spune nici dacă au fost identificaţi, nici dacă există măcar un cerc de suspecţi în cazul omului de afaceri executat în propria maşină.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 22:02

Vezi și

De peste două zile, doi asasini înarmaţi sunt în libertate. Poliţia Română nu spune nici dacă au fost identificaţi, nici dacă există măcar un cerc de suspecţi în cazul omului de afaceri executat în propria maşină. În acest timp, în Vrancea, multi se tem pentru vieţile lor. Şi cred că patronul casei de schimb valutar a fost o ţintă sigură. Asasinii ar fi ştiut că victima avea în maşină o avere.

”A fost un om deosebit, vă spun sincer, asta e viata, ieşi pe stradă şi nu eşti sigur că mai vii inapoi. Cine a făcut treaba asta, să-i prindă şi să-i pedepsească pentru ce au făcut”, spune un apropiat al victimei.

Sunt ore de teroare. Cei doi bărbaţi înarmaţi au fost văzuţi ultima oară în parcarea unui popas turistic, pe drumul dintre Focşani şi Râmnicu Sărat. Şi-au abandonat maşina plină cu pachete de ţigări de contrabandă şi au fugit.

Anchetatorii incearcă să pună cap la cap toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate, pe tot traseul victimei. oate unul dintre cei mai importanţi martori va fi asociatul victimei care ar putea marturisi dacă cineva le-ar fi putut dori răul.

Apar informaţii noi din anchetă. Omului de afaceri ar fi fost urmărit pentru bani. Avea o avere în maşină.

Biroul de schimb valutar al lui Constantin Chiriţă este situat într-o intersecţie aglomerată din municipiul Focşani. Oamenii de aici il cunoasteau bine si stiau ca isi inchiea activitatea in jurul orei 19.00. Vineri, cand a plecat pentru ultima oara de la serviciu, barbatul avea asupra lui 30 de mii de euro, 20 de mii de lire sterline si 300 de mii de lei.

Constantin Chiriţă a blocat uşile autoturismului, înainte să fie împuşcat. Toţi banii au fost găsiti în maşina lui. După urmărirea cu focuri de armă, atacatorii s-au temut probabil că poliţia era aproape. Şi au fugit. Asasinatul i-a şocat pe cei care deţin case de schimb valutar în Focşani.

Mulţi dintre ei nu cred că suma de bani pe care afaceristul o avea în maşină era exclusiv din încasările de la casa de schimb.

Cei care l-au cunoscut pe Constantin Chiriţă spun că bărbatul de 61 de ani nu era implicat în afaceri dubioase.

După audierea martorilor, anchetatorii au câteva indicii despre posibilii făptaşi. Însă, deocamdată, criminalii înarmaţi sunt tot în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Asasinii afaceristului împușcat în Vrancea au lăsat o avere în mașina victimei. Ipoteza anchetatorilor