Antena Meniu Search
x

ATAC LA PARIS: O mașină a intrat într-un restaurant! O fată de 13 ani a fost UCISĂ, sunt mai mulţi RĂNIŢI. Şoferul a fost arestat (VIDEO)

O adolescentă în vârstă de 13 ani a murit şi alte 12 persoane au fost rănite, aseară, după ce o maşină a intrat în terasa unei pizzerii din localitatea Sept-Sorts, situată la est de Paris. Patru dintre răniţi sunt în stare critică, transmite BBC News. 

O adolescentă în vârstă de 13 ani a murit şi alte 12 persoane au fost rănite, aseară, după ce o maşină a intrat în terasa unei pizzerii din localitatea Sept-Sorts, situată la est de Paris. Patru dintre răniţi sunt în stare critică, transmite BBC News

Şoferul BMW-ului, un cetăţean francez în vârstă de 32 de ani, a fost arestat. Anchetatorii au precizat că pare să nu fi fost vorba de un incident terorist. 

Iniţial presa a scris că victima a fost o fetiţă de opt ani. 

Pe acelaşi subiect

Surse apropiate investigaţiei, citate de Le Figaro, afirmă că bărbatul a declarat că a vrut să se sinucidă duminică, dar nu a reuşit, aşa că a decis să încerce o altă metodă.  

Motivele atacatorului nu sunt cunoscute. 

Franţa şi mai multe alte ţări s-au confruntat cu o serie de atacuri cu maşini vizând civili. Cel mai sângeros dintre ele a fost anul trecut, de Ziua Bastiliei, soldându-se cu 84 de morţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » ATAC LA PARIS: O mașină a intrat într-un restaurant! O fată de 13 ani a fost UCISĂ, sunt mai mulţi RĂNIŢI. Şoferul a fost arestat (VIDEO)