Antena Meniu Search
x

Video Atacatorul din Brașov care a vrut să înjunghie un bărbat cu maceta are 17 ani. Cum au reușit polițiștii să-l prindă pe băiatul care voia să fure o mașină

Incident violent, aseară, în Braşov. Un bărbat a fost atacat şi rănit cu o macetă, de un tânăr de 17 ani, care i-a spus să-i dea cheile de la maşină. Imediat după confruntare, atacatorul a fugit, dar şi-a pierdut telefonul. Aşa a putut să fie găsit în această dimineaţă şi reţinut. 

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 14:10

Vezi și

”Urmare a incidentului produs la data de 13 martie a.c., în urma căruia o persoană ar fi fost agresată de o alta, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă, din municipiul Braşov, revenim cu informaţii şi precizăm că, în baza activităţilor specifice de investigaţii, pe care poliţiştii le-au desfăşurat imediat după primirea sesizării, persoana bănuită a fost identificată la scurt timp şi condusă la sediul unităţii de poliţie”, anunţă, joi, IPJ Braşov.

Atacatorul din Brașov este un adolescent de 17 ani

Sursa citată a precizat că este vorba despre un tânăr de 17 ani, din municipiul Braşov, care a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov.

”Cercetările sunt continuate, sub coordoanarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a mai transmis sursa citată.

Pe acelaşi subiect

Adolescentul este suspectat că, miercuri seară, a ameninţat şi a atacat cu un cuţit un bărbat, pe stradă, cerându-i acestuia cheile de la autoturism. A urmat o luptă la căpătul căreia maceta a rămas înfiptă în haina victimei, iar apoi atacatorul a reuşit să fugă

Soţia bărbatului a fost cea care a sunat la 112.

Martor: Soţia l-a găsit când a coborât. Ea s-a uitat de sus şi l-a văzut sprijinit de maşină şi l-a întrebat: "îţi e rău?" Şi el a spus că "m-a atacat cineva". L-a găsit sprijinit de porbagajul maşinii şi respectiva macetă era în zona abdomenului, înfiptă în geacă.

Martor: L-a tăiat la mână cu un fel de sabie, din ce am văzut eu, şi a încercat să îl înjunghie în abdomen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Atacatorul din Brașov care a vrut să înjunghie un bărbat cu maceta are 17 ani. Cum au reușit polițiștii să-l prindă pe băiatul care voia să fure o mașină