Antena Meniu Search
x

Video "Dă-mi cheile şi maşina". Tăiat la mână pe o stradă din Brașov pentru că "a refuzat" un hoț. A vrut să-l înjunghie, dar maceta a rămas înfiptă în geaca victimei

Poliţia din Braşov e în alertă. Caută un tâlhar care l-a tăiat la mână cu maceta pe proprietarul unei maşini, supărat că omul n-a vrut să-i dea de bună voie cheile autoturismului pe care şi-l dorea. A urmat o luptă între cei doi, la capătul căreia victima a reușit să se salveze, iar atacatorul să se facă nevăzut. Și-a pierdut însă telefonul, iar aceasta e una din probele prin care polițiștii speră să dea de urma tâlharului. 

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 09:01

Vezi și

Martor: Vecinul a venit, a parcat, s-a dat jos din maşină şi s-a uitat să vadă să nu fi atins bordura. Şi în momentul acela a fost atacat. A venit şi a spus: "dă-mi cheile şi maşina".

Totul s-a întâmplat puțin după ora 18.00, într-un cartier al municipiului Brașov. Victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, tocmai se întorsese de la serviciu.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave la o mână

Claudiu Loghin, reporter Observator: Atacul a avut loc chiar aici, imediat ce victima a parcat în faţa blocului. A urmat o luptă la căpătul căreia maceta a rămas înfiptă în haina victimei, iar apoi atacatorul a reuşit să fugă.

Pe acelaşi subiect

Soţia bărbatului a fost cea care a sunat la 112.

Martor: Soţia l-a găsit când a coborât. Ea s-a uitat de sus şi l-a văzut sprijinit de maşină şi l-a întrebat: "îţi e rău?" Şi el a spus că "m-a atacat cineva". L-a găsit sprijinit de porbagajul maşinii şi respectiva macetă era în zona abdomenului, înfiptă în geacă.

Martor: ​L-a tăiat la mână cu un fel de sabie, din ce am văzut eu, şi a încercat să îl înjunghie în abdomen.

A vrut să-l înjunghie în abdomen, dar maceta a rămas înfiptă în geacă

Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave la o mână, dar este în afara oricărui pericol. Localnici din zonă sunt atât de speriaţi că le este frică să mai iasă din case.

Localnic: Horror. Nu am mai auzit în zona aceasta să se întâmple niciodată aşa ceva.

Potrivit martorilor, victima și agresorul nu se cunoșteau. Individul este acum căutat de poliţie. Cum, în timpul atacului, tâlharul și-a pierdut telefonul mobil, oamenii legii încearcă să-l identifice în baza informaţiilor oferite de aparat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Dă-mi cheile şi maşina". Tăiat la mână pe o stradă din Brașov pentru că "a refuzat" un hoț. A vrut să-l înjunghie, dar maceta a rămas înfiptă în geaca victimei