Antena Meniu Search
x

Video Au încercat să salveze un câine lovit de mașină în Galaţi, după ce șoferul și-a văzut de drum. Răspunsul halucinant dat de polițiști: "Ni s-a spus sec"

Caz revoltător la Galaţi. Un şofer a dat cu maşina peste un căţel, apoi şi-a văzut de drum ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. În timp ce animalul agoniza pe marginea drumului, ceilalţi şoferi care au vrut să salveze animalul au primit un răspuns halucinant din partea poliţiştilor. Astfel de fapte sunt considerate cruzime faţă de animale şi se pedepsesc chiar cu închisoarea. 

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 08:19

Imaginile surprinse de o cameră de bord, arată momentul dramatic în care un şofer trece cu maşina peste câine, apoi îşi vede de drum.

"Am claxonat totuşi, dar şoferul nu a avut intenţia de a opri. A demarat. Am constatat că căţelul a murit la scurt timp", a declarat un martor. 

Răspunsul halucinant dat de polițiști

Vezi și

În stare de şoc, şoferii care au fost martori la scenele îngrozitoare au încercat să-l salveze. Din locul accidentului până la secţia de poliţie sunt aproape 25 de metri, acolo au fost şi cei 2 şoferi care au încercat să ajute câinele, însă li s-a spus că nu se poate face nimic.

Pe acelaşi subiect

"Ni s-a spus sec că, dacă şoferul mergea cu 50-60 km la oră, ce voiam? Să intre într-un stălp ca să nu calce un căţel?", a continuat martorul.

Animalul care a murit nu ar fi fost fără stăpân, ci aparţinea unui localnic. Poliția animalelor va analiza imaginile și apoi va stabili ce sancţiuni i se vor aplica şoferului vinovat.

În România, cazurile de cruzime faţă de animale sunt tot mai dese. Dar nu mai scapă nepedepsite. În primele patru luni ale anului, poliţiştii au deschis peste 700 de dosare penale şi au dat amenzi de peste 3 milioane de lei celor care au pus în pericol viaţa necuvântătoarelor.

Cruzimea faţă de animale se pedepseşte cu amendă între 100 şi 500 de lei sau închisoare până la 20 de zile, în cazuri mai grave. Sunt considerate fapte de cruzime bătaia animalelor, părăsirea lor când sunt rănite sau legarea de picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Au încercat să salveze un câine lovit de mașină în Galaţi, după ce șoferul și-a văzut de drum. Răspunsul halucinant dat de polițiști: "Ni s-a spus sec"