Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Au scos copilul. E ars". Filmul tragediei din Bistriţa-Năsăud. Bebelușul de 3 luni a murit în casa făcută scrum. O sobă ar fi produs întreaga nenorocire

Tragedie fără margini într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. Un bebeluş de trei luni a murit, iar o fetiţă de un an este rănită în urma unui incendiu cumplit, izbucnit în casa bunicii lor. Femeia a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a intrat în foc în încrecarea de a-şi salva nepoţii.

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 19:37

Incendiul i-a prins în casă pe bunică şi pe nepoţii ei, un bebeluş de 3 luni si o fetiţă de 1 an. 

Focul s-a extins rapid. Misiunea pompierior a fost contracronometru, mai ales că în interior se afla şi o butelie, care putea exploda în orice moment. Din păcate, pentru cel mai mic nu au mai putut face nimic. 

Tragedie fără margini într-o localitate din Bistriţa-Năsăud

Vezi și

"În interiorul casei cuprinsă de incendiu au fost surprinşi doi copii. Unul de aproximativ 1 an şi unul de aproximativ 3 luni. Din nefericire, bebeluşul în vârstă  de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical", a declarat Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud.

Pe acelaşi subiect

"Aia e păcat, a ars copiluțul ăla nevinovat, asta e", spune o femeie, martor la nenorocire.

"A fost ca o explozie, după care s-a propagat focul și nu au mai apucat, au scos copilul. E ars. În scurt timp copilul a decedat. Noi o să îi ajutăm cu tot ce putem de la primărie, nu se pune problema, tot ce o să trebuiască ca să își poată reconstrui, noi o să venim în ajutorul lor", a declarat primarul comunei Zagra.

Bunica şi fetiţa de un an au suferit arsuri grave. 

"Aceasta a fost intubată la faţa locului şi transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, la UPU SMURD Bistriţa, împreună cu celălat copil, care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor", spune Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei sobe. Poliția a deschis o anchetă

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Au scos copilul. E ars". Filmul tragediei din Bistriţa-Năsăud. Bebelușul de 3 luni a murit în casa făcută scrum. O sobă ar fi produs întreaga nenorocire