Antena Meniu Search
x

Video "Avea lacrimi în ochi". Tânăra gravidă ucraineancă lovită pe trecere, în Galați, este în comă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Doi tineri ucraineni, soţ şi soţie, au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni într-o zonă intens circulată din Galaţi, de un şofer de 19 ani. Femeia în vârstă de 30 de ani era însărcinată în 34 săptămâni şi a pierdut copilul, după impactul puternic.  

de Adrian Obreja

la 10.11.2023, 14:22

Vezi și

Cei doi soți ucraineni se află în spital.

Tânăra din Ucraina lovită pe trecere, în Galați, este în comă

Femeia este în comă, la terapie intensivă, ventilată mecanic.

Soțul ei a suferit și el leziuni multiple, dar viața nu îi este pusă în pericol. În schimb, în cazul tinerei, medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Pe acelaşi subiect

Accidentul teribil s-a produs, seara trecută, pe o stradă intens circulată din Galați, chiar pe trecerea de pietoni, iar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cei doi soți traversează strada, mașinile de pe banda 2 și banda 3 opresc, pentru a le da prioritate, iar pe banda 1 vine acest șofer de 19 ani, care, pur și simplu, în momentul în care a ajuns pe trecere a schimbat benzile de mers. Este și momentul în care îi lovește în plin și îi aruncă metri buni pe cei doi soți. Echipajele medicale care au sosit imediat la fața locului au constat că femeia era însărcinată, iar după ce a fost dusă la spital, o echipă complexă de medici a încercat să-i salveze viața fătului.

Din nefericire, însă, nu au reușit. 

"Avea lacrimi în ochi"

Deputatul Laurențiu Gîdei, care s-a aflat întâmplător în zonă, în momentul producerii accidentului, a povestit pentru Observator că a stat lângă tânără până a venit echipajul SMURD.

"Eram într-un taxi și am văzut două persoane jos. Am sărit din taxi și m-am dus la doamnă. Am stat cu ea, am ținut-o de mână, am ținut-o de vorbă, să respire...e complicat. Ea era conștientă, respira greu. Avea lacrimi în ochi. Nu am știut la momentul acela că este însărcinată. Nu am vrut să o mișc din poziția în care era. După ce au venit salvatorii, au preluat-o, m-am mai dus puțin la bărbat, care era singur, dar era mai bine, după care m-am pierdut în mulțime, pentru că nu mai era locul meu acolo", a mărturisit Laurențiu Gîdei.

Trecerea pe care s-a produs accidentul este aceeași trecere de pietoni pe care, în urmă cu o lună, pe 10 octombrie, o femeie a fost accidentată mortal de un bărbat, angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos, care consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. În cazul de aseară, șoferul a fost și el testa pentru consumul de alcool și droguri, iar rezultatele au fost zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Avea lacrimi în ochi". Tânăra gravidă ucraineancă lovită pe trecere, în Galați, este în comă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire