Antena Meniu Search
x

Cu 100.000 de lei şi 1.000 de euro au fugit hoţii care au aruncat în aer un bancomat din Poiana Braşov

Lovitură la indigo dată de spărgători. Au aruncat în aer un bancomat noaptea trecută, în centrul staţiunii Poiana Braşov. Un atac similar a avut loc anul trecut tot pe 29 decembrie, în oraşul Braşov. Şi atunci şi acum, hoţii sunt liberi.

de Redactia Observator

la 29.12.2019, 20:06

Vezi și

Lovitură la indigo dată de spărgători. Au aruncat în aer un bancomat noaptea trecută, în centrul staţiunii Poiana Braşov. Un atac similar a avut loc anul trecut tot pe 29 decembrie, în oraşul Braşov. Şi atunci şi acum, hoţii sunt liberi. Sunt semne că n-au lovit la întâmplare în staţiune: bancomatul abia fusese alimentat cu bani, iar în zonă nu sunt camere. Prada: 100 de mii de lei şi 1.000 de euro.

Dimineaţă, centrul staţiunii Poiana Braşov era blocat de poliţişti. Turiştii care vizitau târgul cu suvenire erau ţinuţi la distanţă de locul atacului. 

În curtea unuia dintre cele mai cunoscute restaurante cu specific tradiţional din staţiune, bancomatul a fost spart peste noapte. A fost aruncat în aer, iar hoţii ar fi acţionat la pont. 

Cu două zile în urmă, bancomatul fusese alimentat cu peste o sută de mii de lei şi o mie de euro. Nimeni n-a auzit însă nimic în momentul detonării. Patronul restaurantului a alertat dimineaţă Poliţia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hoţii au profitat de faptul că în zonă nu sunt camere de supraveghere şi că bancomatul e amplasat în spatele porţilor restaurantului, fiind greu de observat din stradă. Poliţiştii au luat probe de la locul spargerii, dar autorii sunt încă liberi. 

O vânzătoare de la târgul de sărbători spune că "avem poliţie aici, în Poiană, dar probabil puţin personal pentru o staţiune şi probabil în perioada asta vedeţi că se strecoară printre oameni care vor să se relaxeze şi oameni rău-făcători".

O turistă spune că "e urât că turiştii vin să viziteze ceva şi se întâmplă chestii din astea. Mi se pare foarte urât".

Ciudat este că anul trecut, tot pe 29 decembrie, un bancomat din Braşov a fost spart după o metodă asemănătoare. Trei indivizi l-au aruncat în aer şi au fugit cu peste 160 de mii de lei. 

Hoţii au pulverizat atunci vopsea pe camerele de supraveghere, dar au fost surprinşi de alte camere de pe stradă. Au fost şi martori care i-au descris pe atacatori. 

Poliţiştii i-au căutat atunci pe hoţi şi cu ajutorul câinilor de urmă şi, deşi au declarat că au un cerc de suspecţi, nu i-au prins nici până astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cu 100.000 de lei şi 1.000 de euro au fugit hoţii care au aruncat în aer un bancomat din Poiana Braşov