Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeş s-a dat sechestrat ca să scape de datoriile pe care le avea la sora lui

Desfăşurare impresionantă de forţe în Argeş. Peste 100 de poliţişti şi jandarmi au căutat un bărbat dat dispărut. Deznodământul, însă, este unul neaşteptat. Individul şi-ar fi înscenat dispariţia din cauza datoriilor.

de Redactia Observator

la 09.10.2019, 11:01

Vezi și

Desfăşurare impresionantă de forţe în Argeş. Peste 100 de poliţişti şi jandarmi au căutat un bărbat dat dispărut. Deznodământul, însă, este unul neaşteptat. Individul şi-ar fi înscenat dispariţia din cauza datoriilor. El a sunat-o pe sora lui să-i spună că se află într-un loc necunoscut, unde este ţinut cu forţa de mai multe persoane. Femeia a alertat autorităţile, iar bărbatul a fost găsit ascuzându-se sub un birou. Pentru gestul său, riscă o amendă usturătoare.

Scump la vorbă, dar şi la vedere, bărbatul de 47 de ani a crezut că scapă de datoriile pe care le are la bancă şi de nişte bani împrumutaţi de la sora sa pretinzând că e sechestrat.

Tot scenariul s-a petrecut în localitatea Hârseşti din Argeş. Dispariţia a fost semnalată încă din data de 27 septembrie, când bărbatul şi-a încasat salariul şi s-a făcut nevăzut.

Zece zile mai târziu şi-a sunat sora şi ar fi anunţat că e ţinut cu forţa într-un loc necunoscut

Între timp, 150 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă au fost mobilizaţi pentru a-l căuta. S-au folosit inclusiv mecanismele de localizare a telefonului, care le-au dat anchetatorilor o zonă de orientare.

În cele din urmă, după ce au căutat în nu mai puţin de 50 de locuinţe, l-au găsit ascuns sub un birou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nota de plată pentru acest gest e usturătoare. Pe lângă datoriile pe care le are în continuare de achitat, bărbatul va plăti şi o amendă cuprinsă între 1500 şi 5000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Argeş s-a dat sechestrat ca să scape de datoriile pe care le avea la sora lui