Antena Meniu Search
x

Video Bărbat beat criță, pus la pământ de polițiști chiar în fața unui avion Blue Air, pe Aeroportul Henri Coandă

A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu in avion. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon, transmite Sindicatul Europol, pe Facebook.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 17:27

Vezi și

În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat, povestesc cei de la Europol. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru "săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport".

"Zilnic polițiștii de frontieră se confruntă cu situații similare, fiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii în zona aeroportului. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul", au precizat reprezentanții sindicatului, pe Facebook.

Ce spune Poliția de Frontieră

"În data de 14.06.2022, la Aeroportul Internațional Henri Coandă, echipajul unei companii aeriene al zborului Lyon - Bucureşti a solicitat, prin turnul de control, intervenţia poliției de frontieră la bordul aeronavei la aterizare. 

Pe acelaşi subiect

Motivul solicitării a fost un pasager, cetăţean roman în vârstă de 32 ani, care a provocat scandal la bordul aeronavei, aducând injurii la adresa echipajului şi pasagerilor. 

Bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a fost preluat de la aeronavă, la aterizare, de către poliția de frontieră din aeroport. 

Deoarece acesta manifesta un comportament recalcitrant, poliţiştii de frontieră l-au imobilizat pe cel în cauză, conducându-l în spaţiul Politiei de Frontieră, pentru cercetări, unde s-a solicitat prezența medicului aeroportului. 

În conformitate cu prevederile legale în domeniu (Legea 21/2020 privind Codul aerian), poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe cel în cauza cu suma de 4.000 lei pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate in perimetrul unui aeroport (art. 126, lit. x) coroborat art. 127 lit.a)", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbat beat criță, pus la pământ de polițiști chiar în fața unui avion Blue Air, pe Aeroportul Henri Coandă