Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer din Corbu a murit strivit sub un autobuz, după o gravă eroare a unui coleg

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Corbu, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident produs în garajul firmei pentru care lucra. Bărbatul, chemat de acasă de patron să repare un autobuz, a murit strivit de maşină după o gravă eroare.

de Alin Tarnovschi

la 08.03.2019 , 09:28

Bărbat din Corbu, chemat de acasă de patron să repare un autobuz, a murit strivit sub maşină Bărbat din Corbu, chemat de acasă de patron să repare un autobuz, a murit strivit sub maşină - Facebook

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Corbu, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident produs în garajul firmei pentru care lucra.

Bărbatul, chemat de acasă de patron să repare un autobuz, a murit strivit de maşină după o gravă eroare.

Ilie Marian (40 de ani) era angajat ca şofer la SC Georgiana&Alina SRL, firmă de transport înregistrată în localitatea Năvodari.

Articolul continuă după reclamă

Pe 5 martie, bărbatul a fost chemat de patronul firmei, în garajul din localitatea Mihai Viteazu, pentru a repara un autobuz, chiar dacă nu era angajat ca mecanic auto.

Pe acelaşi subiect

Rudele şoferului spun că în jurul orei 22.00, în timp ce se afla sub autobuz, bărbatul ar fi fost strivit de maşină, după ce, un alt angajat ar fi pornit motorul în timp ce era în viteză.

Astfel, autobuzul a căzut de pe cric şi l-a strivit pe şofer.

Şofer strivit sub autobuz la Mihai Viteazu, acuzaţii de muşamalizare

De cealaltă parte, reprezentanţii societăţii de transport au anunţat autorităţile că şoferul a murit în timp ce încerca să facă o manevră de verificare a pernei de aer de la autobuzul pe care îl conducea, iar la un moment dat ar fi fost lovit de o piesă de la perna de aer.

Mai mult, rudele îl acuză pe patronul firmei că l-a urcat pe bărbat în maşină şi l-a dus la spital, însă acesta nu a supravieţuit.

"Cum puteti dormi noaptea cand stiti ca din cauza voastra a murit un om nevinovat? Ati lasat in urma o familie indurerata si 2 copii fara Tata!!?? Cum puteti sa spuneti la ziare ca ia cazut o piesa de la perna de aer, cand el a fost strivit sub microbuzul care vai l-ati pus pe cric?? De ce domnilor( daca va pot numi asa ) nu Ati sunat ambulanza si dati la ziare stiri false, de ce nu spuneti ca de sub microbuz l-ati scos voi si l-ati dus mort la spital? De ce nu spuneti la ziare ca in timp ce el era sub microbuz un alt angajat a urcat in el si a incercat sa il porneasca?", se arată într-o postare a rudelor bărbatului din Corbu care şi-a pierdut viaţa.

Între timp, o anchetă este derulată atât de Poliţie, cât şi de inspectorii ITM Constanţa.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un şofer din Corbu a murit strivit sub un autobuz, după o gravă eroare a unui coleg