Antena Meniu Search
x

Bărbat din Craiova, înjunghiat mortal de un coleg. Cei doi s-au luat la ceartă la locul de muncă

Doi bărbați s-au luat la ceartă, luni dimineața, la locul de muncă. Unul dintre ei, în vârstă de 50 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Echipajele medicale au încercat să-i salveze viața, însă a fost în zadar. Oamenii legii l-au reținut pe agresor și fac cercetări în acest caz.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 09.01.2023, 13:35

Vezi și

Un bărbat, de 50 de ani, a fost înjunghiat de un coleg de muncă, luni dimineața. Cei doi lucrau la o firmă, care repară material rulant pentru CFR. Ar fi intrat în tură, în această dimineață, și nimeni nu știe motivul de la care s-au certat. Cert este că victima a fost înjunghiată de mai multe ori. Agresorul e în custodia poliției.

Cristina Oprea, reporter Observator: "Alerta s-a dat la numărul de urgenţă 112, în această dimineaţă, în jurul orei 7. Potrivit unor surse, din cadrul anchetei, cei doi bărbaţi urmau să intre în tura de dimineaţă, iar agresiunea s-ar fi petrecut în clădirea din spate, în vestiarul societății. Nu se cunoaște în mod oficial motivul pe care l-a avut agresorul, însă o ipoteză pe care o iau în calcul oamenii legii este aceea a unei crime pasionale. Gelozia ar putea să fie cea care l-a mânat în atacul furibund. Pentru victima sa, un bărbat de 50 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Medicii care au ajuns la fața locului au constatat decesul. Agresorul este în custodia Poliției și urmează să fie prezentat, astăzi, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă".

Ce spun oamenii legii

"În dimineaţa zilei de 09 ianuarie a.c., ora 06.40, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani. Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă", a transmis IPJ Dolj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Craiova, înjunghiat mortal de un coleg. Cei doi s-au luat la ceartă la locul de muncă