Antena Meniu Search
x

Bărbat dispărut de 3 zile în Bucegi, de negăsit. Salvamontiştii au reluat căutările, în această dimineaţă (Video)

Căutările bărbatului dispărut vineri in Bucegi au fost reluate în această dimineaţă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.01.2020, 10:11

Salvaontiştii au reluat căutările, în această dimineaţă
Bărbatul dispărut de 3 zile în Bucegi, de negăsit - Salvamont Buşteni

Căutările bărbatului dispărut vineri in Bucegi au fost reluate în această dimineaţă. 

Peste 20 de salvamontişti din Buşteni, Sinaia şi Prahova, dar şi un echipaj aero, au cercetat ore bune potecile din Abruptul Prahovean şi o parte a Platoului Bucegi, în speranţa că vor da de urma bărbatului dispărut vineri. 

Fără niciun rezultat. Bărbatul este negăsit.

”Căutările bărbatului dispărut ieri (n.r. - vineri) în Bucegi au rămas şi astăzi fără niciun rezultat. Peste douăzeci de salvamontişti din Buşteni, Sinaia şi Prahova, dar şi un echipaj aero, au cercetat potecile din Abruptul Prahovean şi o parte a Platoului Bucegi, în speranţa că vor da de urma celui dispărut”, a anunţat sâmbătă seară Dispeceratul Naţional Salvamont.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform salvamontiştilor, şansele ca bărbatul să mai fie găsit în viaţă sunt destul de mici, ţinând cont de temperaturile scăzute din timpul nopţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Bărbat dispărut de 3 zile în Bucegi, de negăsit. Salvamontiştii au reluat căutările, în această dimineaţă (Video)