Antena Meniu Search
x

Bărbat imobilizat și dat jos din autobuz pentru că a refuzat să poarte mască, în București

Scandal într-un autobuz din București, unde un bărbat care refuza să poarte mască de protecție a devenit recalcitrant și a scuipat pe podeaua mijlocului de transport, după ce i s-a atras atenția că nu respectă legea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.09.2020, 08:49

Bărbat imobilizat și dat jos din autobuz pentru că a refuzat să poarte mască, în București
Bărbat imobilizat și dat jos din autobuz pentru că a refuzat să poarte mască, în București - Ferrari Press Agency / Eduard Vinatoru/ Facebook
  • Deranjat de observațiile făcute de ceilalți călători, bărbatul a scuipat pe podeaua autobuzului și a devenit recalcitrant.
  • Un jandarm aflat în drum spre serviciu l-a imobilizat și l-a dat jos din mijlocul de transport, după care a chemat poliția.

Un jandarm care se îndrepta spre serviciu se afla și el în mijlocul de transport în comun când atenția i-a fost îndreptată către zarva care se petrecea în celălalt capăt al autobuzului.

Bărbatul fără mască de protecție se certa cu restul călătorilor, care i-au atras atenția asupra purtării mijlocului de protecție individuală. Deranjat de observație, a scuipat pe podeaua autobuzului și a devenit recalcitrant.

Bogdan a intervenit imediat, imobilizându-l pe bărbat și evacuându-l din mijlocul de transport. A cerut sprijin la numărul pentru urgențe 112 și a reținut făptuitorul până la sosirea unui echipaj de poliție, care a preluat cazul.

”Ceea ce îl face special pe Bogdan este spiritul civic de care a dat dovadă, faptul că nu a rămas indiferent când a fost nevoie de el și faptul că, în calitate de militar, s-a simțit obligat să vină în srijinul oamenilor, chiar și în timpul lui liber”, este mesajul postat pe pagina Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, care îi laudă intervenția promptă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat imobilizat și dat jos din autobuz pentru că a refuzat să poarte mască, în București