Antena Meniu Search
x

Bărbat înarmat şi agresiv, împuşcat de poliţiştii din Tecuci în plină stradă

Scene şocante în centrul unui oraş! Un bărbat violent care şi-a înjunghiat soţia, în plină stradă, a fost oprit cu focuri de armă. Soţul violent a fost împuşcat în picior, chiar în momentul în care se pregătea să atace din nou. Era înarmat cu un cuţit şi a răspândit panică în Tecuci.

De Redactia Observator la 17.12.2019, 20:37
Vezi și

Scene şocante în centrul unui oraş! Un bărbat violent care şi-a înjunghiat soţia, în plină stradă, a fost oprit cu focuri de armă. Soţul violent a fost împuşcat în picior, chiar în momentul în care se pregătea să atace din nou. Era înarmat cu un cuţit şi a răspândit panică printre oamenii din Tecuci. E anchetă acum la Parchet, dar şi la Poliţie, unde se verifică dacă agenţii care au folosit arma în misiune au intervenit corect.

Sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere pe o stradă din Tecuci. Un bărbat care şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit a fost oprit la timp de poliţişti, chiar în momentul în care se pregătea să atace din nou. 

Femeia, care nu se putea deplasa decât susţinută de un cadru metalic, a sunat la 112 şi a fost salvată de trei agenţi. 

Iulian Unguru, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: Politiştii, în situaţia respectivă, au somat agresorul, au executat trei focuri de armă în plan vertical, iar în momentul în care acesta a iniţiat un alt atac către femeie au executat un foc de armă în direcţia acestuia, rănindu-l în zona membrelor inferioare

După ce a fost împuşcat, agresorul s-a prăbuşit la picioarele soţiei rănite. În plină stradă şi cu un cuţit în mână, bărbatul de 52 de ani a fost un pericol real pentru trecători. În momentul atacului, în apropierea lui se aflau femei şi copii. 

Nu se ştie motivul conflictului dintre cei doi soţi, care au împreună un băiat de 11 ani. Două ambulanţe i-au transportat pe amândoi la spitalul din Tecuci. Femeia e în stare stabilă.  

Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi: Victima prezenta plagă la coapsă. Nu i-a pus viaţa în pericol. Probabil că nu i-a atins un vas mare de sânge, important, ca atare a rămas la Spitalul Municipal 

Pentru bărbat, însă, medicii au decis transferul la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Atacatorul este anchetat de procurori. 

Cercetări sunt şi în Poliţie. Se verifică dacă cei trei agenţi au acţionat corect. O lege promulgată în luna octombrie le-a dat puteri sporite poliţiştilor în timpul misiunilor. Pentru prinderea infractorilor, ei au dreptul să folosească arme, dar şi forţa fizică pentru imobilizarea celor pe care-i urmăresc. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat înarmat şi agresiv, împuşcat de poliţiştii din Tecuci în plină stradă