Antena Meniu Search
x

Un bistriţean şi-a incendiat iubita, după o ceartă la grătar. A stropit casa femeii cu benzină şi i-a dat foc (Video)

Imagini dramatice în localitatea Mureșenii Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud. O femeie de 47 de ani a fost la un pas să ardă, după ce iubitul ei a dat foc la casă, în miez de noapte. Individul a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 14:46

Imagini dramatice în localitatea Mureșenii Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud. O femeie de 47 de ani a fost la un pas să ardă, după ce iubitul ei a dat foc la casă, în miez de noapte. Individul a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti. 

Planul diabolic al bărbatului, de a-şi omorî iubita dar şi familia acesteia, a început să încolţească ieri după-amiază, când individul de 48 de ani a făcut un grătar cu iubita lui, lângă casa acesteia din Mureșenii Bârgăului. 

La petrecerea în aer liber a luat parte și fiica femeii cu iubitul său și sora sa. În timpul grătarului cei doi au început să se certe, iar femeia, temându-se ca bărbatul să nu îi facă ceva, şi-a luat cele două fete gemene, pe care le are din prima căsătorie, şi s-a refugiat în casa părinţilor ei.

După miezul nopții, rupt de beat, bărbatul s-a dus la casa tatălui femeii, pe care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. 

Un bărbat a incendiat două case din Mureșenii Bârgăului

Aceasta și tatăl ei se aflau în pat, dormeau, în momentul producerii incendiului.

"A dat foc, în timp ce stătea taică-meu aici în pat, a dat foc. Taică-meu e bătrân. Are 76 de ani...", spune revoltat fratele femeii.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A dat foc casei în timp ce iubita şi tatăl ei dormeau

Când au ajuns pompierii, camera în care era femeia de 47 de ani şi tatăl ei era în flăcări. Iar cei doi se aflau în stare gravă.

Femeia a suferit arsuri pe aproximativ 35% din corp, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Tatăl ei s-a intoxicat cu fum, dar a refuzat transportul la spital.

"La Mureșenii Bârgăului, incendiul se manifesta într-o încăpere, iar acesta a fost lichidat. Echipajele de intervenție de la GIS Prundu Bârgaului au găsit două victime (femeie și bărbat). Femeia este afirmativ conștientă, prezintă arsuri pe aproximativ 35 % din suprafața corpului, iar bărbatul – conștient – prezintă o intoxicație cu fum. Echipajele de pompieri le-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale (terapie intensivă mobilă SMURD, respectiv EPA SMURD)", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, potrivit bistriteanul.ro.

I-a mai dat o dată foc, nu e prima oară!

După ce a încercat s-o omoare pe femeie, individul s-a întors în casa ei şi a pus şi acolo foc.

"În timpul acordării primului ajutor celor două victime, am fost solicitaţi să intervenim la al doilea incendiu, provocat de aceeaşi persoană", a spus Ilie Dunca, comandant deţaşament ISU Bistriţa.

Verişoara femeii spune că nu este prima oară când individul încearcă să-şi incendieze iubita: "Păi, i-a mai dat o dată foc, nu e prima oară!".

Polițiști de la secția din Prundu Bârgăului au pornit în căutarea bărbatului, găsindu-l beat bine, hoinărind pe ulițele din localitate.

Polițiști de la secția din Prundu Bârgăului l-au găsit pe bărbat beat bine, hoinărind pe ulițele din localitate

Aceștia au solicitat sprijinul mascaților, care l-au preluat și dus la audieri. 

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor şi distrugere prin incediere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bistriţean şi-a incendiat iubita, după o ceartă la grătar. A stropit casa femeii cu benzină şi i-a dat foc (Video)