Antena Meniu Search
x

Un bărbat agresiv din Maramureș a fost împușcat în picior de polițiști

Incident grav într-o localitate din Maramureş. Un bărbat a fost împuşcat în picior de poliţişti după ce individul a sărit la ei cu un toporul. Totul a pornit de la un scandal în familie pe care oamenii legii au încercat să îl aplaneze. 

de Redactia Observator

la 29.04.2020, 12:14

Vezi și
  • Poliţiştii au fost chemaţi de o femeie.
  • Agresorul s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor.

După incident, localitatea Săcălăşeni a fost împânzită de mai multe echipaje de poliție și trupe speciale de intervenție, dar şi de criminalişti. Cei din urmă au ridicat probe, printre acestea numărându-se şi toporul de care agenţii s-au apărat cu pistoalele.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanțelor producerii evenimentului.

Iniţial, poliţiştii au fost chemaţi de o femeie care a reclamat că soţul ei face scandal la domiciliu. Imediat ce oamenii legii au ajuns acolo, aceştia au fost la un pas să devină şi ei victimele bărbatului violent.

La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului în cauză, care a continuat amenințarea. 

În anchetă, oamenii legii vor fi ajutaţi şi de către imeginile surprinse de camerele de supraveghere montate chiar pe clădirea din spatele meu.

Se pare că victima este un sportiv, practicant de box sau culturism.

Pe parcursul nopţii, strada pe care a avut loc incidentul a rămas păzită de mascaţi. Tocmai, pentru a evita un eventual conflict.

În ultima perioadă, tot mai mulţi poliţişti sunt atacaţi de oameni certaţi cu legea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat agresiv din Maramureș a fost împușcat în picior de polițiști