Antena Meniu Search
x

Bărbat snopit în bătaie în fața unei săli de jocuri din Dej (Video)

Un bărbat a fost snopit în bătaie, marți noapte, în fața unei săli de jocuri din Dej, agresorii fiind agenții firmei de pază, care i-au împărțit pumni și picioare chiar și după ce victima a căzut la pământ.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.09.2020, 13:44

Bărbat snopit în bătaie în fața unei săli de jocuri din Dej Vezi și
  • Totul a plecat de la o ceartă între victima aflată în stare de ebrietate și iubita lui, angajată a sălii de jocuri.
  • Bărbatul a fost lovit de mai mulți agenți de pază, chiar dacă era deja căzut la pământ și nu se putea apăra.

Imaginile cu impact emoțional au fost filmate dintr-o clădire de vizavi și scot la iveală faptul că agenții firmei de pază au continuat să îl lovească și atunci cand acesta zăcea pe asfalt. Polițiștii au intrat pe fir și îi cercetează pe agenți pentru purtare abuzivă. 

S-a întâmplat aproape de miezul noptii, în fața unei săli de jocuri de pe strada Dobrogeanu Gherea. Totul a plecat de la faptul că victima a început sa se certe cu iubita lui, angajată la sala de jocuri. Pentru ca acesta era in stare de ebrietate si discutiile contradictorii se amplificau, femeia s-a speriat si a chemat firma care asigura paza localului. 

Nu dupa mult timp au aparut si agentii de securitate care l-au scos pe barbat in afara salii de jocuri și fără sa stea prea mult pe ganduri au inceput sa imparta pumni si picioare. 

Barbatul bătut a căzut la pământ fără a putea opune rezistenta, dar agentii au continuat sa il lovească chiar si dupa aceea.

In cele din urma, la fața locului ajunge un echipaj de poliție și o ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului bătut.

Victima nu a depus plângere la politie, dar oamenii legii au deschis o anchetă în ceea ce-i privește pe agenții de securitate pentru purtare abuzivă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbat snopit în bătaie în fața unei săli de jocuri din Dej (Video)