Antena Meniu Search
x

Un botoşănean şi-a stropit iubita cu benzină şi i-a dat foc: "A ieşit în stradă, ardeau hainele pe ea!" (Video)

Momente dramatice, ieri seară, în comuna Vorona din judeţul Botoşani, după ce un bărbat de 50 de ani şi-a stropit iubita cu benzină, apoi i-a dat foc. Femeia a fost salvată de o vecină, care a aruncat apă pe ea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.01.2020, 07:54

Momente dramatice, ieri seară, în comuna Vorona din judeţul Botoşani, după ce un bărbat de 50 de ani şi-a stropit iubita cu benzină, apoi i-a dat foc. Femeia a fost salvată de o vecină, care a aruncat apă pe ea.

O femeie de 43 de ani şi iubitul ei de 50 de ani au ajuns la spital cu arsuri grave, după o ceartă conjugală. Potrivit martorilor, botoşăneanca voia să se despartă de bărbat, iar asta a aprins scânteia scandalului. În plus, omul o bănuia pe femeie că îl înşeală.

Într-un moment de furie, individul a stropit-o cu benzină şi a incendiat-o. Flăcările s-au extins şi în camera unde s-a petrecut incidentul şi l-au cuprins şi pe agresorul de 50 de ani.

Se pare că intenţionat şi-ar fi dat şi el foc. Ambii au ajuns la spital, în stare gravă, iar medicii se luptă să îi salveze. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Vecina care a salvat-o retrăieşte clipele de coşmar:

"Chiar atunci când eu am băgat găleata să iau apă s-a auzit o bubuitură şi un fum. Şi în faţa uşii s-a văzut o flacără foarte mare şi a început să urle. A venit în flăcări pe trotuar. Am luat repede apa şi am aruncat pe ea".

Femeia a scăpat ca prin minune, salvată de o vecină care a aruncat apă pe ea

O altă vecină spune că femeia voia să se despartă de bărbat, pentru că nu se mai înţelegeau. 

"A ieşit în stradă, că ardeau hainele pe ea!"

"A ieşit în stradă, că ardeau hainele pe ea. A dat cu apă o fată, a dat cu găleata cu apă", rememorează îngrozit un vecin.

Un vecin povesteşte că femeia a ieşit în stradă cu hainele arzând

Ambii au ajuns de urgenţă la Spitalul din Iaşi, în stare gravă.

Femeia de 43 de ani are arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, în timp ce iubitul ei este în stare critică, având căile aeriene afectate.

"La fața locului s-a deplasat echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigții Criminale, pentru cercetarea și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Poliţiştii au deschis acum dosar penal pe numele bărbatului de 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un botoşănean şi-a stropit iubita cu benzină şi i-a dat foc: "A ieşit în stradă, ardeau hainele pe ea!" (Video)