Antena Meniu Search
x

Accident grav în județul Cluj. Un bărbat din Suceava a murit strivit de TIR, după ce a intrat pe contrasens

Accident grav de circulație în localitatea Bucea, din județul Cluj. Un bărbat a murit, iar soția lui este în stare gravă, după ce s-au izbit cu mașina de un TIR ce circula regulamentar.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.08.2019, 15:46

Un sucevean și-a găsit sfârșitul sub un TIR, după ce a intrat pe contrasens
Accident grav în județul Cluj. Un bărbat din Suceava a murit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de un TIR - Observator

Accident grav de circulație în localitatea Bucea, din județul Cluj. Un bărbat a murit, iar soția lui este în stare gravă, după ce s-au izbit cu mașina de un TIR ce circula regulamentar.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN1, în jurul orei 08:40, între orașele Oradea și Cluj-Napoca, la kilometrul 588+900 de metri. 

Din primele informații se pare că șoferul autoturismului, un bărbat de 53 de ani din localitatea Horodnic de Sus, județul Suceava, a pătruns pe contrasens, cel mai probabil adormind la volan, moment în care a intrat în coliziune cu un TIR, condus regulamentar de către un bărbat de 38 de ani.

Potrivit stiridecluj.ro, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, precum și unul SAJ au intervenit pentru a acorda primul ajutor celor două persoane încarcerate în autoturism.

Bărbatul a fost scos conștient dintre fiare, însă starea lui s-a agravat rapid

După 30 de minute, echipajele au reușit exragerea victimelor, în stare de conștiență. Șoferul din județul Suceava suferise traumatisme severe multiple, dar era conștient atunci când a fost scos din fiarele contorsionate, deși slăbit și confuz.

Acesta a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD aflat la locul accidentului și transportat pentru transferul cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, cu medic. 

Din păcate, starea bărbatului s-a agravat pe traseu și a intrat în stop cardio-respirator, înainte de întâlnirea ce a avut loc la ieșirea din orașul Huedin. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, ce au durat mai bine de o oră, trupul bărbatului a cedat.

Femeia descarcerată din autoturism a fost transferată la UPU Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident grav în județul Cluj. Un bărbat din Suceava a murit strivit de TIR, după ce a intrat pe contrasens