Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a intrat intenţionat cu viteză într-o pasarelă pentru a-şi ucide soţia a primit 22 de ani de închisoare

Șoferul care și-a ucis soția, după ce a intrat intenționat cu mașina în piciorul unei pasarele din Pipera, a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omor calificat. Accidentul a fost provocat în urmă cu doi ani. Tot atunci, bărbatul a explicat reporterilor Observator de ce a recurs la acest gest.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.02.2024, 19:30

Vezi și

"22 de ani de închisoare. Cu trei ani mai puțin decât pedeapsa maximă prevăzută de lege. Totul s-a întâmplat la începutul anului 2022, atunci când a mers la casa femeii să o ia şi să o ducă la muncă", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Condamnat după ce şi-a ucis soţia în accident

"Ar fi trebuit să ajungă în Pipera. A accelerat până la 75-80 de kilometri pe oră şi s-a izbit de piciorul acestei pasarele. Inițial, le-a spus anchetatorilor ca a pierdut controlul volanului, dar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat cum a mărit viteza şi a tras dreapta de volan. Femeia a murit pe loc", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Sentința a fost luată de judecători în primă instanță și nu este definitivă, deci poate fi atacată cu apel", mai spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a intrat intenţionat cu viteză într-o pasarelă pentru a-şi ucide soţia a primit 22 de ani de închisoare