Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a stat legat de pat în Spitalul Judeţean Vaslui, iar apoi a fost externat fără știrea familiei, a fost găsit mort pe un câmp

Un bărbat care a fost externat din Spitalul Judeţean Vaslui, fără știrea familiei, deși fusese legat de pat din cauza comportamentului, a fost găsit mort.

Un bărbat care a fost externat din Spitalul Judeţean Vaslui, fără știrea familiei, deși fusese legat de pat de medici, din cauza comportamentului său, a fost găsit mort pe un câmp.

"Bătrânul dispărut a fost găsit decedat, pe un şes de la ieşirea din municipiul Vaslui. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Potrivit conducerii SJU Vaslui, în unitatea medicală de desfăşoară o anchetă care urmează să stabilească în ce condiţii a fost externat pacientul. 

Pe acelaşi subiect

Directorul medical al spitalului, dr. Lelia Croitoru, a precizat că "niciun pacient nu poate fi externat din spital fără să fie însoţit de o rudă sau de un aparţinător". 

Ochiană Iorgu, 59 de ani, a fost internat pe data de 20 noiembrie la secția Psihiatrie a spitalului din Vaslui, după ce familia a anunțat poliția că acesta este extrem de agresiv, pe fondul consumului de alcool. 

Extrem de recalcitrant, bărbatul a fost plasat singur într-un salon și legat de pat, potrivit fiului său. Joi, 23 noiembrie, medicii au dispus externarea lui, ira familia a aflat abia două zile mai târziu, când fiul acestuia a mers să-l viziteze.

„Asistentele mi-au spus că fusese externat, pentru că se linistise și era destul de lucid. L-au întrebat dacă are rude la care să meargă, el a spus că da, și i-au dat drumul. Dar nu pot înțelege de ce au făcut asta, dacă eu am semnat în patru exemplare că nu va pleca de acolo fără mine. Nu avea haine groase, nu avea geacă, unde s-a dus el, așa, dezbrăcat?”, a declarat Costel Iorgu, fiul bătrânului dispărut.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a stat legat de pat în Spitalul Judeţean Vaslui, iar apoi a fost externat fără știrea familiei, a fost găsit mort pe un câmp