Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care şi-a ucis iubita, în Bucureşti, a fost găsit mort. Fetiţa de 4 ani a femeii a asistat la crimă

Bărbatul care şi-a ucis iubita într-o locuinţă din Bucureşti a fost găsit mort de către poliţiştii de la Serviciul Omoruri - Poliţia Capitalei. În momentul atacului în casă mai erau mama tinerei, dar şi un copil de patru ani.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 15.06.2021, 17:16

Vezi și
  • Bărbatul fusese eliberat recent din puşcărie

A fost alertă în Capitală, după ce un bărbat şi-a ucis iubita în casă, apoi a fugit. Bărbatul a atacat-o pe tânăra 23 de ani pentru că aceasta ar fi vrut să se despartă de el, după ce a aflat că a făcut închisoare pentru tâlhărie. În momentul atacului în casă mai erau mama tinerei, dar şi un copil de patru ani. Poliţiştii l-au găsit pe suspect în urmă cu jumătate de oră, şi el fără viaţă. 

Criminaliştii au terminat cercetarea la faţa locului, în casa victimei. Au strâns mai multe probe, iar trupul femeii a fost ridicat şi dus la IML. Fata avea 23 de ani, iar martor la crimă ar fi fost fetiţa ei de 4 ani, dar şi mama, care ar fi sunat la 112. Din păcate, cei de la ambulanţă nu au mai putut să îi salveze viaţa.

Individul a fugit, a fost găsit la scurt timp la locuinţa sa din apropiere, mort. Bărbatul s-a sinucis. Motivul crimei ar fi fost faptul că femeia a vrut să se despară de acest bărbat după ce a aflat că a făcut închisoare pentru tâlhărie.

Anunţul Poliţiei Capitalei

O tânără de 23 de ani a fost ucisă marţi de concubinul ei, bărbatul fiind dat în căutare de poliţişti.

"Astăzi, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuinţă, de către concubinul ei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi un echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni şi, în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La faţa locului, cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt", a anunţat Poliţia Capitalei.

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că bărbatul a fost găsit decedat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a ucis iubita, în Bucureşti, a fost găsit mort. Fetiţa de 4 ani a femeii a asistat la crimă