Antena Meniu Search
x

Bătaie într-un autobuz școlar, în Bacău: ”De ce dai în fata mea?” (Video)

Un scandal izbucnit într-un autobuz școlar, în Bacău, a avut un final violent. Un elev a fost bătut de rudele unei fete cu care a avut un conflict.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.11.2019, 20:33

Un elev a fost luat la palme într-un autobuz școlar, în Bacău, de rudele unei fete pe care o bruscase Vezi și

Un scandal izbucnit într-un autobuz școlar, în Bacău, a avut un final violent. Un elev a fost bătut de rudele unei fete cu care a avut un conflict.

Incidentul s-a consumat vineri după-amiază, într-un autobuz care transportă elevii de liceu de la Bacău în comuna Pâncești.

Cum s-a desfășurat scandalul

Potrivit martorilor, un băiat și o fată au avut un dialog aprins, iar eleva a fost bruscată de tânăr. Adolescenta și-a sunat apoi părinții și le-a spus ce s-a întâmplat.

Când autobuzul a ajuns la Pâncești, unde eleva urma să coboare, în stație așteptau deja rudele ei, care au urcat în mașină, ca să-i dea o lecție băiatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia îl lovește pe elev, care apoi e luat la palme și de alte rude furioase. După o serie de înjurături și zgomote de palme, în autobuz s-a făcut liniște, când eleva și rudele ei au coborît.

Martorii mai spun că, în momentul în care fata și băiatul s-au luat la ceartă, șoferul a strigat de pe scaunul său să se potolească. Atunci când rudele au urcat în autobuz, el nu ar fi avut nicio reacție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătaie într-un autobuz școlar, în Bacău: ”De ce dai în fata mea?” (Video)