Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătaie cu bâte şi topoare pe străzile din Constanţa: "Ne-au blocat două maşini şi a început războiul..."

Scandal cu bâte şi topoare în Constanţa, seara trecută, între două familii rivale. Doi tineri, printre care unul de numai 16 ani au fost opriţi în trafic şi loviţi în mod repetat, de mai multe persoane. Ambii au ajuns la spital. Totul a pornit de la un conflict mai vechi. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor.

de Redactia Observator

la 10.12.2020 , 09:49

  • Agresorii ar fi urmărit de mai multe minute maşina în care se aflau tinerii.

Conflictul a început imediat după lăsarea întunericului. Pe o şosea aglomerată, autoturismul în care se aflau cei doi tineri a fost forţat să se oprească. 

Andreea Iliescu, Poliţia Constanţa: Un autoturism în care se aflau două persoane ar fi fost blocat de alte două autoturisme în care s-ar fi aflat mai mulţi bărbaţi.

"Ne-au blocat două maşini, s-au dat vreo 10 persoane jos cu pari, cu alea. Şi a început războiul..."

Vezi și

Agresorii ar fi urmărit de mai multe minute maşina în care se aflau tinerii. Au acţionat în apropiere de o intersecţie. Înarmaţi cu bâte şi topoare, i-au lovit pe cei doi, iar apoi şi-au vărsat furia şi pe vehicul. Scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict mai vechi dintre două familii.

"Îi cunoaştem, am fost şi prieteni..."

Andreea Iliescu, Poliţia Constanţa: În cauză se fac cercetări pentru stabilirea identităţii tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun.

Cei doi bărbaţi agresaţi, în vârstă de 16 şi 27 de ani, au ajuns conştienţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bătaie cu bâte şi topoare pe străzile din Constanţa: "Ne-au blocat două maşini şi a început războiul..."