Antena Meniu Search
x

Bătaie sălbatică la o nuntă, în Bucureşti, sub ochii îngroziţi ai miresei

Nunta unor tineri din Bucureşti, organizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost distrusă de trei angajaţi ai localului unde se desfăşura evenimentul care au snopit în bătaie şapte invitaţi, sub ochii îngroziţi ai miresei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.05.2019, 14:38

Vezi și

Nunta unor tineri din Bucureşti, organizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost distrusă de trei angajaţi ai localului unde se desfăşura evenimentul care au snopit în bătaie şapte invitaţi, sub ochii îngroziţi ai miresei.

După o petrecere care a ţinut până dimineaţă şi care s-a desfăşurat într-un local din Sectorul 3 al Capitalei, invitaţii la o nuntă s-au luat la ceartă cu angajaţii localului.

În jurul orei 06.00, nunta celor doi tineri din Bucureşti a fost distrusă în totalitate, atunci când spiritele invitaţilor şi a angajaţilor s-au încins peste măsură.

Trei angajaţi ai localului, în vârstă de 27, 31 şi 42 de ani, au bătut, în câteva minute, şapte invitaţi.

Pe acelaşi subiect

Înarmaţi cu un baston telescopic, dar şi cu un pistol tip airsoft, cei trei bărbaţi i-au lovit cu sălbăticie pe cei şapte invitaţi şi au spart luneta unui autoturism parcat în apropierea localului.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă. Pe imagini se poate observa cum bărbaţi se lovesc reciproc şi chiar folosesc spray-uri lacrimogene, în timp ce mireasa aleargă pe stradă pentru a-i opri.

"În urma cercetărilor și investigațiilor, în sarcina celor trei s-a reținut că, în dimineața zilei de 19 mai, în jurul orei 06.00, în urma unei altercații, ar fi lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un baston telescopic șapte persoane ce participau la nuntă, spărgând și luneta unui autoturism. De asemenea, s-a stabilit că unul dintre bărbaţi ar fi avut asupra sa și un pistol tip Airsoft, pe care l-a abandonat la fața locului. Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, distrugere și amenințare. Ulterior, pentru cei trei bărbaţi a fost dispusă măsura controlului judiciar", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Bătaie sălbatică la o nuntă, în Bucureşti, sub ochii îngroziţi ai miresei