Antena Meniu Search
x

Bebeluş de numai 3 luni, în stare critică la spitalul din Botoşani. L-au înfometat şi nu l-au spălat niciodată de când s-a născut

Caz şocant în Botoşani. Un bebeluş a ajuns la spital în stare critică, adus de ambulanţă, după ce medicul de familie din Manoleasa a sunat la 112.

Caz şocant în Botoşani. Un bebeluş a ajuns la spital în stare critică, adus de ambulanţă, după ce medicul de familie din Manoleasa a sunat la 112.

Bebelușul de numai 3 luni cântărea cu 300 de grame mai puțin decât la naștere, când a avut 3.600 grame. La această vârstă, nou-născutul ar fi trebuit să cântărească între 5 și 6 kilograme.

Băiețelul a fost transportat mai întâi la Secția Săveni a Spitalului Județean, însă, când cadrele medicale au constatat gravitatea cazului, s-a decis trasferul la Secția Pediatrie.

Înfometat şi cu suspiciune de pneumonie

Micuţul mirosea îngrozitor, medicii presupunând că nu a fost spălat niciodată de la naştere.

"Pacientul era instabil. Era malnutrit, deshidratat şi cu suspiciune de pneumonie", a declarat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani, potrivit botosaninews.ro.

Acesta este al doilea caz de neglijenţă în îngrijirea unui bebeluş, în Botoşani, în ultima lună.

Un bebeluş de trei săptămâni a murit la Botoşani sub privirile neputincioase ale mamei lui, care are doar 19 ani. Tânăra a sunat la 112, dar medicii nu au mai utut face nimic pentru micuţ

În primul caz, nou-născutul, de numai 3 săptămâni, a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bebeluş de numai 3 luni, în stare critică la spitalul din Botoşani. L-au înfometat şi nu l-au spălat niciodată de când s-a născut