Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie într-o familie din Satu Mare. Un bebeluș de 3 luni a murit după ce s-ar fi înecat cu lapte

Tragedie într-o familie din Satu Mare, după ce un bebeluș de numai 3 luni s-a înecat cu lapte și a murit. Medicii chemați în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

de Veronica Micu

la 21.07.2020 , 15:59

Un bebeluș de 3 luni a murit după ce s-ar fi înecat cu lapte Micuţul a murit după ce s-ar fi înecat cu lapte. Cercetările sunt în curs - Profimedia Images / Imagini ilustrativă
  • Bebelușul de 3 luni a murit după ce s-ar fi înecat cu lapte.
  • Echipele de intervenţie au încercat să salveze copilul, dar nu au avut succes.

Astăzi, la ora 10:50, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitați să intervină în cazul unui bebeluș de 3 luni, în municipiul Satu Mare". 

Micuțul se înecase cu lapte, iar familia a sunat după ajutor la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o ambulanță SMURD TIM (terapie intensiva mobila), care au început imediat manevrele de resuscitare. 

Articolul continuă după reclamă

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori, corpul copilului nu a mai reacționat, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator în Maramureș, Simona Vasiac - 

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Tragedie într-o familie din Satu Mare. Un bebeluș de 3 luni a murit după ce s-ar fi înecat cu lapte