Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul de 26 de ani care a încercat să răpească un bebeluș de lângă mama lui a ajuns după gratii, la Târgu Mureș

O alertă de tentativă de răpire, care a speriat un oraş, s-a încheiat cu o reţinere. Un bărbat din Târgu Mureş acuzat că a încercat să fure un copil dintr-un cărucior a ajuns după gratii.

de Redactia Observator

la 15.12.2018 , 20:21

O alertă de tentativă de răpire, care a speriat un oraş, s-a încheiat cu o reţinere. Un bărbat din Târgu Mureş acuzat că a încercat să fure un copil dintr-un cărucior a ajuns după gratii.

Tânărul de 26 de ani a fost prins după ce, timp de trei zile, mama bebeluşului urmărit de individ, a avertizat pe reţelele de socializare că atacatorul este în libertate. Localnicii şi-au amintit că un incident similar s-a întâmplat în oraş şi în urmă cu şase luni. 

Tentativa de răpire a avut loc în plină stradă. Mama de 30 de ani se îndrepta spre maşină, însoţită de cele două fiice ale sale. După ce a ajutat-o pe cea mare să intre în autoturism a văzut cum fetiţa aflată în cărucior este apucată de haină de un individ necunoscut. Încerca să o smulgă de lângă ea. 

Vezi și

"Voia să o scoată din cărucior, spunând că e copilul lui. M-am luptat cu el cât am putut. (...) Ghinion că nu era nimeni şi mă tot îmbrâncea să ajungă la căruţ", a scris mama pe rețelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

Femeia s-a luptat câteva minute cu atacatorul, până când un trecător a intervenit şi l-a gonit pe bărbat. 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: "Mama trece printr-o traumă categoric majoră. Se realiza acolo o dispută pe copil. Tăgea ăla într-o parte, ăla într-o parte, copilul e mic. Mama s-ar fi apărat cu toată forţa instinctului matern".

Femeia a depus plângere la poliţie şi a povestit întâmplarea şi pe o reţea de socializare, pentru ca alte mame să se ferească. În Târgu Mureş, oamenii spun că îşi păzesc bine copiii şi că nu este prima tentativă de răpire care a avut loc în centrul oraşului.  

"Nicăieri singură, că ne e frică de aşa ceva, ne ferim. În vară, prin parc, a fost ceva similar. 

Tot aşa, o tentativă. Într-una în sus, într-una în jos şi ne-am dat seama că e ceva dubios şi am zis, nu mai mergi aici şi copilul a înţeles", a declarat o mamă.

Atacatorul a fost prins aseară, după trei zile de căutări. Poliţiştii care l-au reţinut spun că bărbatul nu era nici băut, nici sub influenţa drogurilor când a încercat să răpească fetiţa din cărucior.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Tânărul de 26 de ani care a încercat să răpească un bebeluș de lângă mama lui a ajuns după gratii, la Târgu Mureș