Antena Meniu Search
x

Becali a anunţat cum se va numi de acum înainte Steaua

Curtea de Apel Bucureşti a decis că formaţia lui Gigi Becali nu are dreptul să folosească numele şi marca Steaua, iar finanţatorul vicecampioanei a anunţat cum se va numi echipa de acum înainte.

Curtea de Apel Bucureşti a decis că formaţia lui Gigi Becali nu are dreptul să folosească numele şi marca Steaua, iar finanţatorul vicecampioanei a anunţat cum se va numi echipa de acum înainte.

Înainte de ultima cale de atac, la Curtea Supermă de Justiţie, Becali a comentat decizia prin care e obligat să revină la numele FCSB şi a explicat ce înseamnă aceste iniţiale. 

"Dacă familia mea e sănătoasă, toate celelalte lucruri le primesc cu liniște și cu blândețe. Nu mă mântuiesc cu Steaua, când trec vămile văzduhului nu scot numele Stelei, ci crucea lui Hristos.

Ce rău îmi face mie că schimb numele  Steaua? În România nu te atașezi de nimic. La noi e totul după ureche și după vânt. În România nu există lege. 

Eu cred că la ÎCCJ sunt două soluții: ori a fost o răutate a judecătorilor, ori au intervenit serviciile militare. Dacă se dirijează de acolo, ce să fac, să mă pun eu împotriva puterii? 

În plan imediat, vom avea recursul la Curtea Supremă. Dar, oricum, stau liniștit. Voi schimba numele. FCSB. Adică Fotbal Club Sportiv Becali.", a spus finanţatorul Stelei, conform gsp.ro.

FC Steaua, gruparea patronată de Gigi Becali, a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. În aprilie 2012, Tribunalul Bucureşti a respins cererea, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În decembrie 2013, ICCJ a dat dreptate, însă, clubului sportiv al armatei.

În luna mai, Tribunalul Bucureşti a respins ca neîntemeiată cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care reclama faptul că noul nume al clubului patronat de Gigi Becali cuprinde marca Steaua. În urma acestei hotărâri, finanţatorul echipei FC Steaua, Gigi Becali, a putut păstra numele clubului, însă CSA a făcut apel, pe care l-a câştigat în urma sentinţei de miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Becali a anunţat cum se va numi de acum înainte Steaua