Antena Meniu Search
x

Biciclist al unei firme de curierat, luat pe capota maşinii de un şofer, după un conflict în traficul bucureştean - VIDEO

Un conflict în traficul din Bucureşti putea avea urmări grave. Un biciclist, angajat al unei firme de livrări de mâncare, a fost luat pe capotă de un conducător auto, după ce i-ar fi reproşat acestua conduita din trafic.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.01.2022, 17:20

Vezi și

Un livrator pe două roţi a fost agresat în trafic după ce i-ar fi reproşat unui şofer că mergea pe pista rezervată bicicliştilor. Curierul s-a urcat apoi pe capota maşinii, care şi-a continuat deplasarea pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, în jurul orei 14:00.

Cei doi se află acum la secţia 20 de Poliţie, până în proximitatea căreia a fost cărat biciclistul de şoferul la fel de inconştient.

Bogdan Dinu, reporter Observator: În jurul orei 14.00 ar fi izbucnit un conflict spontan între cei doi, şoferul i-ar fi reproşat ceva biciclistului cu privire la modul în care se deplasa pe şosea, moment în care biciclistul s-ar fi agăţat de maşina bărbatului. A fost dus pe capotă aproape un kilometru până aproape de secţia de poliţie, unde agenţii îi audiază acum pe amândoi şi încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat cu exactitate. 

Cei doi au ajuns la Secţia 20 de Poliţie

Pe acelaşi subiect

În imaginile de la faţa locului se poate observa cum că, în urma conflictului din trafic, biciclistul se suie pe capota maşinii, iar şoferul nu are nicio problemă în a merge mai departe cu livratorul agăţat de maşină, schimbând la un moment dat chiar şi banda de circulaţie.

"La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112  cu privire la faptul ca pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic. 

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident intre un biciclist livrator  si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic. 

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe  o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție 

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept", a transmis poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Biciclist al unei firme de curierat, luat pe capota maşinii de un şofer, după un conflict în traficul bucureştean - VIDEO