Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Biserică din Gorj, închisă de frica coronaviruslui. Preotul din sat a fost izolat 

Biserica din satul Prigoria, judeţul Gorj, unde locuişte primul infectat cu coronavirus din România, a fost închisă după ce tânărul de 25 de ani a fost în lăcaşul de cult săptămâna trecută, de Sâmbăta Morților.

de Veronica Micu

la 01.03.2020 , 14:09

Biserica din Prigoria, Gorj, a fost închisă, iar preotul izolat la domiciliu Biserică din Gorj, închisă de frica coronaviruslui. Preotul din sat a fost izolat - Observator.tv

Biserica din satul Prigoria, judeţul Gorj, unde locuişte primul infectat cu coronavirus din România, a fost închisă după ce tânărul de 25 de ani a fost în lăcaşul de cult săptămâna trecută, de Sâmbăta Morților.

Preotul satului, care este chiar tatăl vitreg al băiatului infectat, a fost nevoit să se autoizoleze la domiciliu, pentru că a intrat în contact cu multă lume.

Primul pacient cu coronavirus din România, declarat vindecat

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, tânărul de 25 de ani din Prigoria, primul infectat cu coronavirus în România, a fost declarat oficial vindecat.

În acest moment, mai sunt două persoane infectate în ţară.

”Dintre cele trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19 pe teritoriul României doar doi pacienţi mai sunt purtători ai virusului. Prima persoană diagnosticată cu noul coronavirus, bărbatul din judeţul Gorj, a fost declarată vindecată după ce două teste, efectuate la un interval de 24 de ore distanţă unul faţă de celălalt, au ieşit negative. Starea celorlalţi doi pacienţi este staţionară”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Pacientul internat la Timişoara nu prezintă simptome, iar simptomele prezentate de pacientul internat la Cluj-Napoca sunt ameliorate.

Duminică, 1 martie, la nivel naţional, sunt 49 de persoane în carantină şi 7893 de persoane în izolare la domiciliu.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Biserică din Gorj, închisă de frica coronaviruslui. Preotul din sat a fost izolat