Antena Meniu Search
x

Black Friday 2018, cel mai important din istorie. Reduceri uriașe la telefoane, laptopuri sau mașini

Magazinele şi-au făcut stocuri, clienţii au rezervat produsele. Black Friday 2018 se anunţă cel mai important din istorie, cu vânzări de peste un miliard de lei. Maşini de spălat la 500 de lei, televizoare la jumătate de preţ şi haine reduse chiar şi cu 90 la sută - sunt doar o parte din oferte.

Vezi și

Magazinele şi-au făcut stocuri, clienţii au rezervat produsele. Se anunţă cel mai important Black Friday din istorie, cu vânzări de peste un miliard de lei. Maşini de spălat la 500 de lei, televizoare la jumătate de preţ şi haine reduse chiar şi cu 90 la sută - sunt doar o parte din ofertele pregătite în Vinerea Neagră a Cumpărăturilor. Atenţie însă. Printre ofertele reale, sunt şi capcane de marketing.

In cel mai mare depozit din Romania, pregătirile pentru Vinerea Neagra a Reducerilor sunt in toi. Peste 3 milioane de articole sunt disponibile pentru clienții care își vor face cumpărăturile online de Black Friday 2018.

"Sunt reduceri pentru articole de interes, TV, smartphone-uri, laptop-uri, dar si produse surpriză, excursii, pachete medicale", a explicat Alexandru Niculescu, reprezentantul unui magazin online.

La nivelul întregii țări se preconizează vânzări-record, de peste un miliard de lei. Startul reducerilor se dă in multe magazine online, la noapte. Altele vor afișa preţurile tăiate abia mâine dimineață. Printre ofertele anunțate vor fi telefoane de ultimă generație la jumătate de preț, frigidere și televizoare reduse cu 30-40 la sută și chiar autoturisme mai ieftine cu câteva mii de euro.

Reducerile de Black Friday 2018 se termină în câteva minute

Daca vreți să le prindeți trebuie sa țineți cont de câteva sfaturi. Fata de anul trecut, numarul siteurilor de cumparaturi online s-a dublat in Romania. Intrați pe site-urile respective și faceți un cont, pasul doi, puneți produsele la favorit. Pasul trei, setați adresa de livrare și datele cardului. Atunci când se deblochează produsele sa le puteți cumpăra instantaneu.

Reduceri importante sunt anunțate și în malluri și hipermarketuri. Unii au furat startul și au afișat chiar de azi noile oferte de Black Friday.

Că să evitați ofertele false, specialiștii va sfătuiesc să urmăriți din timp prețul unui produs.

Importat din Statele Unite ale Americii, conceptul Black Friday a apărut în România în 2011. De atunci, vânzările din Vinerea Reducerilor au crescut de 10 ori pe toate sectoarele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Black Friday 2018, cel mai important din istorie. Reduceri uriașe la telefoane, laptopuri sau mașini