Antena Meniu Search
x

A plonjat cu BMW-ul neînmatriculat într-un pârâu, apoi a venit băut la locul accidentului să reclame că i-a fost furată mașina

Un BMW neînmatriculat a plonjat într-un pârâu, luni seară, la Suceava, după ce a acroșat un alt autoturism care circula pe sens opus, șoferul vinovat pentru producerea accidentului fiind de negăsit până la sosirea agenților de poliție.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2020, 08:45

A plonjat cu BMW-ul neînmatriculat într-un pârâu, apoi a venit să reclame că i-a fost furată mașina
A plonjat cu BMW-ul neînmatriculat într-un pârâu, apoi a venit să reclame că i-a fost furată mașina - Facebook/ Politia Romana
  • Proprietarul BMW-ului a sosit la locul accidentului imediat ce au ajuns si polițiștii, reclamând că i-a fost furată mașina.
  • Tânărul de 19 ani era băut și nu avea permis de conducere.

S-a întâmplat în zona Tărnicioara din comuna Ostra, unde polițiștii au fost chemați printr-un apel la 112 în legătură cu o mașină care a ajuns în albia pârâului.

Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit că pe drumul județean 177A din comuna Ostra, în zona satului Tărnicioara, un șofer de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un autoturism ce venea din sensul opus, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara, scrie obiectivdesuceava.ro.

Șoferul din Audi a coborât în albia pârâului să vadă dacă poate acorda primul ajutor șoferului din BMW, însă nu a găsit pe nimeni la mașină, așa că a chemat poliția.

Imediat după sosirea echipajului de poliție, la locul accidentului s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra, băut și fără permis de conducere, care a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui și că nu știe cine i l-a furat de acasă.

Polițiștii au deschis o anchetă privind săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A plonjat cu BMW-ul neînmatriculat într-un pârâu, apoi a venit băut la locul accidentului să reclame că i-a fost furată mașina