Antena Meniu Search
x

Cum îndeşi 100.000 de ţigări într-un BMW X6. Vameşii moldoveni au tăiat cu flexul bolidul unei românce (Video)

Angajații moldoveni ai Serviciului Vamal și ai Poliției de Frontieră au descoperit aproximativ 100 de mii de țigarete, dosite într-un automobil de lux de marca BMW X6.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.12.2019, 15:38

Un bmw X6 a fost t[iat cu flexul de vameşii moldoveni, la Leuşeni
Cum îndeşi 100.000 de ţigări într-un BMW X6. Vameşii moldoveni au tăiat cu flexul bolidul unei românce - captura video YouTube

Angajații moldoveni ai Serviciului Vamal și ai Poliției de Frontieră au descoperit aproximativ 100 de mii de țigarete, dosite într-un automobil de lux de marca BMW X6.

Astfel, în urma unor informații operative, la postul vamal Leușeni a fost verificat un BMW X6, condus de o româncă în vârstă de 55 de ani din Iaşi. 

Pentru că, în cadrul verificării, câinele specializat al Serviciului Vămii a semnalat prezența pachetelor de ţigări în mai multe zone ale bolidului, vameşii au decis să demonteze unele părți ale mașinii. Astfel, oamenii legii au găsit peste 97.000 de țigarete de diferite branduri, care nu aveau acte de proveniențe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pachetele de ţigări, care erau îndesate în aripile mașinii, podea, praguri, portbagaj, panou și lonjeroanele din spate ale autovehiculului, urmau să fie vândute în România.

Atât marfa, cât şi maşina, au fost ridicate sechestrate de Serviciul Vamal, urmând ca persoanele implicate să fie cercetate şi trase la răspundere, conform legii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum îndeşi 100.000 de ţigări într-un BMW X6. Vameşii moldoveni au tăiat cu flexul bolidul unei românce (Video)