Antena Meniu Search
x

Şase bombe din Al Doilea Război Mondial, descoperite lângă DN2 de un vrâncean care-şi lucra pământul

O bombă de aviaţie care cântăreşte aproximativ 500 de kilograme a fost descoperită joi, la iesirea din Focşani spre Goleşti, în apropierea Drumului Naţional 2.

O bombă de aviaţie care cântăreşte aproximativ 500 de kilograme a fost descoperită joi, la iesirea din Focşani spre Goleşti, în apropierea Drumului Naţional 2. La puţin timp au fost găsite în zonă şi alte proiectile.

Update ora 18:00 Alte cinci bombe de aviaţie din al doilea război mondial, în greutate de aproximativ 500 de kilograme fiecare, au fost descoperite joi după-amiază la ieşirea din Focşani spre Goleşti, în apropierea DN 2 (E85), unde iniţial a fost descoperit către un localnic un singur proiectil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Pârvu, proiectilul a fost descoperit de un localnic în timpul unor lucrări agricole.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti.

Primul proiectil - care a fost găsit la o distanţă de aproximativ 400 de metri de şosea - urma să fie dus într-un poligon pentreu a fi detonat.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şase bombe din Al Doilea Război Mondial, descoperite lângă DN2 de un vrâncean care-şi lucra pământul