Antena Meniu Search
x

Botez cu zeci de invitați și lăutari la Tecuci. Petrecerea a fost transmisă live pe Facebook

O petrecere cu aproximativ 20 persoane a avut loc într-un restaurant din Tecuci, în ciuda restricţiilor în vigoare. Poliţia din localitate s-a autosesizat, după ce mai multe clipuri de la petrecere au apărut în mediul online.

de Redactia Observator

la 16.01.2021, 11:28

Vezi și

Unii dintre petrecăreţi sunt lăutari şi, după cum arată imaginile, au pus la cale o distracţie în stilul obişnuit. Administratorul restaurantului, precum şi o parte dintre cheflii au fost identificaţi de către poliţişti şi amendaţi.

Nuntă cu 300 de invitați, tot la Tecuci

Aseară, tot în Tecuci a avut loc o nuntă la care au participat sute de invitați.

Mai multe persoane au fost citate la Poliție pentru a fi amendate.

"La data de 15 ianuarie 2021, în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918,  are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri.

Sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci și polițiști din cadrul Poliției Locale Tecuci, polițiștii au descins la această locație, unde au fost identificate 140 persoane, care participau la eveniment.

Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu.

După finalizarea verificărilor și în bazele de date ale Direcției de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, față de administratorul restaurantului, față de organizatorul petrecerii, precum și față de toți participanții la eveniment", a transmis IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Botez cu zeci de invitați și lăutari la Tecuci. Petrecerea a fost transmisă live pe Facebook