Antena Meniu Search
x

Bradul de Crăciun din centrul Lugojului pare urmărit de ghinion. După ce a fost târât ca o mătură pe străzi, bradul a rămas neîmpodobit

Bradul de Crăciun amplasat în centrul Lugojului pare urmărit de ghinion! După ce a fost târât ca o mătură pe străzi, apoi confiscat de poliţişti deoarece transportatorul nu avea actele de proveniență, bradul continuă să rămână neîmpodobit.

Vezi și

Bradul de Crăciun amplasat în centrul Lugojului pare urmărit de ghinion! După ce a fost târât ca o mătură pe străzi, apoi confiscat de poliţişti deoarece transportatorul nu avea actele de proveniență, bradul continuă să rămână neîmpodobit. Şi, pentru că primarul spune că decoraţiunile vor fi puse doar în Ajun, localnicii au început să vină cu globuri de acasă pentru pomul de Crăciun al oraşului.

Bradul montat în centrul oraşului Lugoj ar putea câştiga titlul de cel mai trist pom de Crăciun. Doar spre vârf are câteva globuri, iar ghirlandele cu lumini pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Ornamentele care există acum în brad sunt din depozitele Primăriei Lugoj, iar cei care s-au ocupat de decorat au pus accent pe partea dinspre Piaţa Centrală.

Ca să salveze onoarea pomului de Crăciun din centrul oraşului, mai mulţi adolescenţi au hotărât să vină cu globuri de acasă.

În Primărie, edilul este de neînduplecat. Nu împodobeşte bradul de Crăciun mai devreme de Ajun!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Problemele cu bradul de Crăciun din Lugoj au început când arborele a fost târât pe străzi până în centrul orașului. Câteva autoturisme au fost zgâriate de crengile copacului, iar unii șoferi le-au reproșat polițiștilor locali că nu i-au avertizat să își ferească autovehiculele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bradul de Crăciun din centrul Lugojului pare urmărit de ghinion. După ce a fost târât ca o mătură pe străzi, bradul a rămas neîmpodobit