Antena Meniu Search
x

Bucătăria de vară a unei bătrâne din Botoşani s-a făcut scrum. Familia a trecut prin momente cumplite, crezând că femeia a rămas prinsă în interior

A fost alertă maximă, în cursul zilei de luni, în comuna Viişoara din judeţul Botoşani, unde bucătaria de vară a unei bătrâne de 90 de ani s-a făcut scrum.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 22:21

Bătrâna a fost găsită teafără de pompieri, dar totuşi a fost transportată la spital pentru a rămâne sub supravegherea medicilor
Bătrâna a fost găsită teafără de pompieri, dar totuşi a fost transportată la spital pentru a rămâne sub supravegherea medicilor - Facebook ISU Botoşani
  • Zeci de pompieri s-au chinuit să stingă incendiul din Botoşani.

Vecinii bătrânei erau obişnuiţi ca aceasta să usuce lemne verzi pe plita încinsă din bucătăria de vară. Totuşi, conform reprezentanţilor ISU Botoşani, în cursul zilei de luni vecinii bătrânei au dat alarma, văzând că din bucătăria de vară iese mai mult fum decât de obicei.

La faţa locului şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de pompieri din Viişoara şi Darabani, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. În plus, la faţa locului au ajuns într-un suflet şi rudele bătrânei care au trecut prin momente cumplite, crezând că femeia a rămas prinsă în bucătăria care ardea ca o torţă.

Din fericire, bătrâna a fost găsită în casă, ea reuşind să iasă la timp din clădirea în flăcări. Bătrâna a primit îngrijiri medicale direct la faţa locului, iar apoi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au reuşit să stingă, într-un final, incendiul, între timp ei înlăturând şi o butelie din casă pentru a se evita producerea unei explozii.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani trag un semnal de alarmă cu această ocazie şi fac o serie de recomandări pentru a se evita, pe viitor, producerea altor incendii:

- Nu introduceți în sobă lemne cu lungimea mai mare decât vatra focarului.

- Nu lăsați ușa sobei deschisă.

- Nu supraîncălziți soba.

- Montați pe pardoseală, în fața ușii de alimentare cu combustibil a mijlocului de încălzire, o bucată de tablă cu dimensiuni de 0,50 x 0,70 metri.

- Nu puneți haine la uscat pe sobe sau în imediata lor apropiere.

- Nu lăsați sobele și alte mijloace de încălzire nesupravegheate pe timpul funcţionării.

- Stingeți focul pe timpul nopții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bucătăria de vară a unei bătrâne din Botoşani s-a făcut scrum. Familia a trecut prin momente cumplite, crezând că femeia a rămas prinsă în interior