Antena Meniu Search
x

Un fost cadru militar, un șofer de tir și o stewardesă, în focul audițiilor la Chefi la cuțite

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu își vor relua locurile la masa jurizării, la Chefi la cuțite, începând cu această toamnă.

de Redactia Observator

la 04.09.2019, 09:59

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu își vor relua locurile la masa jurizării, la Chefi la cuțite, începând cu această toamnă. Show-ul culinar difuzat de Antena 1, ce are premiera pe 9 septembrie, de la 20:00, a strâns, în acest sezon, cei mai mulți candidați în etapa audițiilor pe nevăzute, toți uniți de aceeași pasiune pentru gătit.

O bună parte dintre cei care au sperat să obțină un cuțit din partea juraților nu s-au lăsat intimidați de faptul că meseria lor nu are niciun punct comun cu gastronomia și s-au aventurat într-o sesiune de cooking cu o miză importantă: pașaportul către etapa următoare.

Așa se face că un fost cadru militar, o femeie- șofer pe tir de mare tonaj, un make-up artist din Vietnam, un primar sau un fotomodel se numără printre cei care își vor face apariția în audiții, în cel de-al șaptelea sezon al show-ului culinar.

Ca de obicei, jurații au făcut pariuri despre cine ar putea fi cel sau cea care a gătit farfuria din fața lor, în stilul lor caracteristic, plin de umor, însă dacă au ghicit sau nu rămâne de văzut.

Bucătari profesioniști, sau amatori pasionați de gătit, toți au o șansă în competiția către titlu, căci, așa cum și chefii mărturisesc, experiența este importantă, dar nu definitorie.

Chiar chef Scărlătescu, cel care, calificat în finala sezonului 6 cu doi concurenți experimentați, a fost înfrânt de victoria lui chef Sorin Bontea, a declarat cu zâmbetul pe buze că el își dorește ca sezonul acesta să ajungă la titlu cu ”o șoferiță de tir.

În ciuda faptului că chefii Bontea și Dumitrescu nu l-au scutit de ironii, juratul ce are în palmares cele mai puține titluri a zâmbit calm, lăsând să se înțeleagă că în sezonul acesta lupta va fi pe viață și pe moarte.

Din 9 și 10 septembrie, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?

Observator » Evenimente » Un fost cadru militar, un șofer de tir și o stewardesă, în focul audițiilor la Chefi la cuțite