Antena Meniu Search
x

Video Camera din ambulanţă ar fi surprins cum asistentul încearcă să profite de minora din Teleorman. Tatăl fetei: "E traumatizată"

Acuzaţii scandaloase într-o comună din Teleorman. Un asistent medical ar fi încercat să profite de o tânără de 17 ani, în timp ce o consulta în ambulanţă. În loc s-o ajute, individul i-ar fi cerut să se dezbrace, apoi a început s-o pipăie şi să-i facă avansuri. Tot calvarul ar fi fost filmat de camera de supraveghere din salvare. Asistentul medical a recunoscut atingerile, însă spune că ar fi fost doar un consult obişnuit.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.02.2023, 19:20

Vezi și

Coşmarul adolescentei de 17 ani a început vinerea trecută. Fata le-a spus părinţilor că o doare puternic capul, are febră şi simptome de răceală. A sunat la 112 şi, după jumătate de oră de aşteptare, a ajuns şi Salvarea. Asistentul medical, un bărbat de 50 de ani, a băgat-o pe fată în ambulanţă pentru consult. În spatele uşilor închise, ar fi început calvarul. Individul i-ar fi spus să se dezbrace şi ar fi început s-o pipăie şi să-i facă apropouri sexuale. 

Mama adolescentei: A întrebat-o cum este relaţia cu iubitul ei. Nişte întrebări mai vulgare. Nu i-a făcut test de răceală, nimic.

Apoi bărbatul a dat-o jos din ambulanţă şi a scris sec pe fişa de intervenţie - infecţie urinară. În stare de şoc, copila le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat. 

Tatăl adolescentei: ÎI e ruşine să mai iasă prin sat. E un copil. E traumatizată de treaba asta. Nu mai are încredere în nimeni.

Pe acelaşi subiect

Asistentul medical recunoaşte atingerile, însă spune că doar a consultat fata

Asistentul medical recunoaşte atingerile, însă spune că doar a consultat fata. 

Asistent medical: Mi-a spus că are dureri abdominale, în zona de jos a abdomenului. I-am zis: Îmi dai voie să te palpez acolo? Ea mi-a spus da! Am palpat-o şi mi-a spus că îi duce durerea în organele genitale. 

Reporter: Ea zice că aţi pipăit-o în zona intimă.

Asistent medical: Da, domnule, i-am făcut tuşeu vaginal. 

Părinţii i-au făcut imediat plângere individului. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Pentru anchetatori, o probă importantă în investigaţie sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Atât cele montate în interiorul 

ambulanţei, cât şi cele care fimează în exteriorul autospecialei. 

Superiorii asistentului îl apără: bărbatul e angajat de 30 de ani în sistem şi ar fi la primul scandal.

Mirela Ciobanu, director SAJ Teleorman: A fost un consult... S-au făcut investigaţii, tensiune, EKG, saturaţie, cele uzuale. Restul, depinde de poliţie să analizeze.

Reporter: Procedural, aveaţi voie să faceţi această intervenţie?

Asistent medical: Nu scrie nici că avem voie, nici că nu. Noi le facem pentru siguranţa pacientului.

Gheorghe Chiş, Federaţia Sindicală Ambulanţa: Nu trebuia să se coboare la nivelul de a face tuşeu vaginal. Nu are dreptul din punct de vedere profesional. 

După ce a dat explicaţii anchetatorilor, asistentul medical şi şoferul ambulanţei s-au întors la casa fetei ca săi ceară socoteală.

Domnule, dumneavoastră înţelegeţi că am făcut o plângere împotriva dumneavoastră?

Da!

Şi dumneavoastră acum nu aveţi dreptul să vorbiţi cu mine!

Dacă fata nu vrea...e hotărâtă!

Gata, la revedere, sănătate!

În paralel cu ancheta poliţiei, Serviciul de Ambulanţă Teleorman îl cercetează disciplinar pe asistentul medical. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Camera din ambulanţă ar fi surprins cum asistentul încearcă să profite de minora din Teleorman. Tatăl fetei: "E traumatizată"